Hogyan fogyjak le? (beszélgetés)
Ezt a kérdést rengetegszer feltettem én is:)De szerencsére mára már én is tudom a választ:)
Sikeresen vissza tudtam fogyni 60kg-ra 85kg-ról 3hónap alatt:))Szívesen megosztom a titkát bárkivel:)
A legfontosabb, hogy mozogj naponta fél vagy egy órát, és a két evés közti nassolásról mondj le.
Én hülyeségnek tartom a drasztikus fogyókúrát, mikor az ember szinte semmit nem eszik.
Mindent ehetsz, csak ne nassolj, illetve mozogj. Én a futásra esküszöm.
Ne egyél annyit.
Lisztest szálat se!
:D
ki lehet bármiben is biztos ebben a virtuális világban?
van erre táblázat a neten, mert magasság - és súlyfüggő, de általában 1400-1500 kalória/nap az már jó szokott lenni a legtöbb embernek
ez egyébként nem fogyókúra
"sokszor ugy vagyok ha nem reggelizem akkor egész nap el vagyok kaja nélkül, de ha eszem akkor pedig egész nap eszek, azt veszem észre:("
Na ezt kell tudatosan átépíteni. Pontosan így volt nálam is és szerintem nagyon sok túlsúlyosnál. Napközben alig ettem, aztán este bepótoltam. Úgy éreztem hogy ha elkezdek enni már reggel, akkor estig csak zabálni fogok...
Nagyon nehéz volt rászoktatni magam az ötszöri étkezésre és ELHINNI, ELFOGADTATNI AZ AGYAMMAL hogy nem a kevés evés fogyaszt, hanem a jó időpontokban elfogyasztott megfelelő mennyiségű étel.
na, nagyjából megvan a bibi, hogy miért nem fogysz
egyél naponta 5x, meghatározott időpontokban, de csak keveset és nem hizlaló dolgokat
a kaja napló tényleg nagyon jó dolog, de csak ha precízen (őszintén:)) vezeti az ember lánya
a pajzsmirigyed rendben van?
(lelassult működésnél van az, hogy nem megy a fogyás)
Egyel napi 5 szor!!!!! En rreggelire vinnek be vmi szenhidratot, en ezelott 5 evvel fogytam 14 kg, azota is tarom ( illetve most marnem mert 25 hetes kismama vagyok)
En a helyedben reggeliket egy zoldteaval inditanam,..( hidegen, jegkockaval citromkarikaval, xilittel edesitve, tudniillik a meleg tagitja a gyomrot, aztan Egy teljeskiorlesu zsemle, pulykasonka, egy paradicsom, majd tizoraira egy fel banan, vagy egy egesz alma...ebedree vmi konnyu rantas es tejszinmentes leves, roston sult csirkevel vagy pulykaval, vagy hallal...es grill vagy parolt zoldseg, uzsira updates csokis vagy vanilias puding, vagy vmi 1 es kodu edesseg, vacsira pedig csak salata, szigoruan balzsamecetes vagy olivas ontettel...mindekozben sok sok asvanyviz vannak mar olyanok is amik izesitettek, es hozzadott cukrot nem tartalmaznak, es nagyon csekely kaloria tartalmuak ( csak azert mert en pl. Unom a sima vizet :))
Én életmódváltással fogytam le és tartom a súlyom...
Megfigyelve a saját étkezési szokásaimat, kitalálva hogy mi volt a hízásom oka, szépen felépítettem az új étkezési szokásaimat.
Lehet hogy hasznos lenne pár napig étkezési naplót vezetned, amibe minden megevett falatot felírsz. Időpontokkal és a megevett ételek súlyával együtt. Így ki tudod számítani az elfogyasztott kalóriamennyiséget (szívesen segítek ha kell).
Ezután neki lehet állni kitalálni hogy mostantól (kábé életed végéig) hogyan és miket akarsz enni.
A kalóriaszámolás sokat segít, nem is hinnéd hogy pár falat kajában hány rejtett kalória lapulhat:)
Gyors megoldást ne akarj, bár az elején hullanak majd le a kilók, de aztán belassul a fogyás. Az a lényeg hogy úgy egyél, ahogy szenvedés nélkül tudsz majd enni egy életen át. Mert különben mit sem ér a fogyás, visszakúsznak hamar a leadott kilók...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!!
- Hogyan fogyjak a szülés után "megmaradt" hasamból?
- Hogyan fogyjak le? Kinek milyen módszer hozott eredményeket?
- Hogyan fogyjak?
- Hogyan fogyjak le fogyókúrák és kondigép nélkül? Hogy kevesebbet egyek, nem sikerült.
- Hogyan fogyjak 10 kilót 3 hónap alatt?