Hogyan fogyjak? (beszélgetés)
No meg ezek a csodaszerek, csodapirulák, egyéb vitamin-kiegészítők stb. stb. kismillió pénzbe kerülnek, és egyáltalán nem biztos, (mint a példád is mutatja), hogy valóban használ!!!
Így ahogy mondod: kenyér- és tésztafélék jelentősen visszaszorítva, cukrot felejtsd el, helyette rendszeresíts (de ne csak a fogyód idejére, hanem mindörökre) valami egyéb édesítőt.
Rendszeres testmozgás, valamivel többet, mint eddig amit a csináltál, és ne feledd:
a plusz kilók sem egy-két hét-hónap alatt szaporodtak fel, tehát ne várd el tőlük, hogy ugyanolyan gyorsan el is tűnnek. Módszeresen, rendszeresen alakítsd át az étrendedet, a napi élet-ritmusodat. Akkor ebbe belefér az is, ha esetleg 1-1 nap a bűnözésé, de másnap folytatod tovább, az eredmény sem fog elmaradni!
nikol306,
Szerintem nem a diétával van baj, hanem azzal pld, hogy ritkán eszel.
Addig, amíg naponta csak 1x-1x eszel ne is várj csodát.
A szervezeted azt hiszi, hogy éhezteted és simán tartalék üzemmódba kapcsol. Ezért fogy olyankor nehezen az ember.
Próbálj meg először ezen változtatni. Ha nem is naponta 5x, de legalább 3x egyél. Napi min. 2liter víz is fontos és figyelj a glikémáis indexekre.
Nem csak a fogyás a fontos, hanem az is, hogy utána meg tudd tartani. Ezt pedig csak úgy lehet elérni, hogy ha menet közben megtanulsz helyesen étkezni.
ace74,
a barátom a paleolit táplálkozással tudta gyógyszerek nélkül 0,5-1 év alatt levinni a cukrát 7-8 közöttről 5-6 közöttre úgy, hogy azóta csak tésztát nem eszik, odafigyel és normális még mindig a vércukra. Persze búzalisztet nem használunk neki, a cukrot kerüli (eritritet használ) és fehér rizs is ünnepnapokon kerül az asztalra.
Elég hihetetlen de nincs. Én is a tesztoszteron túltengésre alapoztam de a vérvételen minden középérték volt. (arra is gondoltam lehte elcserélték és nem is az én véremet nézték)
Menzesszel annyi gondom van hogy hol korábban jön hol később de minden hónapban van csak nem rendszeres...
Ezt a drasztikus cart eszedbe ne jusson kipróbálni!!
Ennyi ulra brutál über hü..eséget régen olvastam már!
Biztos,hogy van valami alapbetegséged,annak próbálj meg utána járni,és kezeltetni..
Szedsz fogamzásgátlót??
Igaz, hogy a mai gyógyszerek már másak, gyengébbek de az is megtud ám borítani mindent..amíg ilyen hormonproblémákkal küzdesz, amitől rendesen hízhat is az ember, addig a sport diéta nem sokat segít. :(
Hihettelen, hogy nincs pco-d IR vagy pajzsmirigy gondod.
A túlzott szőrösödés az a tesztoszteron túltengés.
Menzeszeddel nincs gond?
Mármint kicsi izomcsoportot mozgat meg a felülés. Sokkal többet érsz, ha a nagy izmaidat mozgatod meg intenzíven. Azért írtam az alábbiakat.
Persze mindenféle mozgás jó és minden izomcsoport fontos. Ezért, ha valaki tényleg elkötelezett, akkor átgondolja és csinál egy kis programot, ami szerint rendszeresen edz.
igen azokat próbálom kerülni és gyümölcsből is az ananászt, zöldségből pedig káposztát eszek többet.
Úgy hallottam ezek a legegészségesebbek...
1 hónapja voltam endokrinológián és az orvos is azt mondta hogy 99százalékig biztos benne hogy hormon zavaros vagyok.
Elküldött vérvételre, két 7 mülva meg lett az eredmény és (sajnos) annyira jó lett az eredményem hogy azt mondta ezt nem is hiszi el. Rengeteg tünet utalt arra, mint pl: szőrösödés (nem szégyellem le írni hogy majdnem minden nap borotválom az állam és a nyakam) Magas vérnyomás, kelések, stírák a hason. És évek óta rejtély hogy ezek mitől vannak...
annyi a problémám, hogy naponta egyszer max kétszer bírok enni, pl. reggel egyáltalán nem.
Mozogni mozgok de csak keveseket esténként felüléseket csinálok amennyit bírok.
Csak azért, mert az írod, hogy semmi szénhidrátot. Márpedig szénhidrát csak a zsírban nincs, illetve a húsokban, tojásban elhanyagolható. Minden másban van több-kevesebb mennyiségben.
A mostani hsz-ed alapján úgy gondolom, hogy a szénhidrátban nagyon gazdag alapanyagokat kerülöd mostani próbálkozásod során. Ugye?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!!
- Hogyan fogyjak a szülés után "megmaradt" hasamból?
- Hogyan fogyjak le? Kinek milyen módszer hozott eredményeket?
- Hogyan fogyjak le?
- Hogyan fogyjak le fogyókúrák és kondigép nélkül? Hogy kevesebbet egyek, nem sikerült.
- Hogyan fogyjak 10 kilót 3 hónap alatt?