Hogyan fogalmaznátok ezt meg egy motivációs levélben? (tudásbázis)
Hát ne haragudj de te tipikusan az esélytelen nyugalmával fogsz elindulni.
Aztán majd panaszkodsz, hogy nem jön össze!
Hányszor, de hányszor kell a magyar nép fejébe tömni azt, hogy nem panaszkodunk, és szidunk másokat???????Nem erről kell a motivációnak szólnia!
A motivációs levél lényege, hogy kétségük se legyen afelől, hogy te vagy a legjobb arra a munkára. Minden egyes pályázathoz újra kell írni és a lényege, hogy "sztárolás" nélkül a legjobb oldaladat mutasd be nekik.
A gugliban rengeteg oldalt találsz erről, de szerintem azok nem igazán hasznosak, kliséket puffogtatnak és túl műviek. Persze alapnak jó, de próbálj meg egyedit csinálni, ne sablonból dolgozz.
a motivációs levélben nem magadat kell sztárolni, hanem arról írni, miért is szeretnél ott dolgozni.
Önsztárolás inkább ott kell, ahol a készségeidet, képességeidet írod le.
Itt a munkakörrel kapcsolatos pozitívumokat sorold fel (pl. mindig is ilyen munkakörben szerettem volna dolgozni, szeretek emberekkel foglalkozni (ha pl olyan jellegű)stb)
aztán lyan mondatok legyen benne, mint: úgy érzem, meg tudok felelni az elvárásoknak; igényes vagyok a munkámra; szeretem a pontosságot stb...
oldalt nem tudok sajnos
tudtok ajánlani oldalt ahol motiváció levelet lehet látni?
Milyen érdemes írni, ha már az embernek sztárolnia kell magát! Köszönöm!!
Szerintem is a motivációs levélben nem "leírni" kell magadat, hanem pestiesen szólva is "futtatni":)
Én ilyesmire gondoltam: a jelenlegi munkád már nem okoz örömet, és nem kihívás számodra, vagy csak szeretnéd magadat más területen is kipróbálni:) Sok sikert!
qui -nak igaza van
arra világítsál rá, hogy pont Te vagy az akire szükségük van.
Nem tudom, hogy az eddigi munkahelyi feladataid kapcsolódnak-e az újhoz.
Írhatod, hogy szeretnéd a meglévő ismereteid kamatoztatni és tapasztalatokat szerezni más területen is.
Nem jut jobb eszembe, bocsi. :S
Sziasztok!
Pályázatot szeretnék benyújtani egy céghez, a motivációs levelembe bele akarom írni a munkahelyváltás okaként, hogy hiába van néhány "törzsügyfelem", akikkel jól kijövök, egyre több az ingerült, kötözködő ügyfél, akik elvették a kedvem ettől a munkától, ezért vágyom teljesen más területre.
Ti hogy fogalmaznátok meg ezt finoman?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is!
- Német motivációs levél
- Június 19-től fogyjunk együtt, egymás segítségével, motivációjával!
- Nincs motiváció.Így hogy tanuljak?
- Hogyan kerülhetem el a teljes elbutulást, mentális leépülést, totális motivációvesztést irodai munkakörben?
- Ha szeretnék feladni egy olyan hirdetést amiben azt szeretném, hogy avon termékeket rendeljenek tőlem, akkor hogyan fogalmaznátok meg?