Hogyan fog elapadni a tejem? (tudásbázis)
lányok! az a baj, hogy nem nagyon bírom lefejni! Kikészít hogy egész nap ezn jár az agyam, hogy feszül, van benne 2 deci és lejön 50! Később megpróbálom, van hogy lejön a többi, rámegy a napom!!!! Minden nap bőgök!!!!
Akkor adjatok tippet a fejéshez, mert lelkileg én se szeretném elapasztani, akor nem kínlódnék vele de így nagyon nehéz. 2 hónapig akár 2 óránként is tudtam fejni, elindult, most nem , ne tudom mi romlott el, lehet a feszültség is teszi
Én sem apasztanám el... h üvegből elfogadja úgy is jó
Én 7 hónapja fejek, mert csak 3 hónapos koráig szopizott... de sajnos nekem már csak 1,5-2 dl van :(
Szerintem meg ne apaszd el. Nem cicizik, jó. De attól még ha van tejed add csak eki oda a tejpéphez vagy ugy magában cumisüvegből. Minden kincset megért ha üvegből is de minél tovább issza a baba.
Enyém se szopott 1 éves kora után de 2 éves koráig fejetem neki és üvegből itta.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan növelhetném a tejem mennyiségét a tejelválsztást serkentő teán és a homeopátiás szeren kívül?
- Hogyan tartható fenn a szoptatás, hozzátáplálás mellet? Kislányom 8 hós, idáig szinte csak szopis volt, mióta kanalazunk tejem alig van:(
- 13 hós kislányom szabad akaratából elválasztotta magát, de még van tejem. Hogyan apasszam el?
- Mitől fog elapadni a tejem?Annyi mindent hallottam, kinek, mi a tapasztalata?
- 26kg-ot hiztam a terhesség alatt, szülés után1héttel már lement14kg.Hogyan szabaduljak meg a többitől gyorsan?(van tejem bőven ugyhogy...)
- A háztól házig anyatej hogyan működik? Volna plusz tejem.