Hogyan fejeznéd ki ezt szebben? (beszélgetés)
Acuko!!
Te nyertel.
De timycat otlete se rossz! ;)
Tenyleg jo lenne belole egy. De most nem lapozom fel, hogy talaljak egy odaillot :)
vykczy: koszi szepen. Sajnos nem programrol van szo. Amikor arrol volt, elmondtam, hogy mas a terv. De ezt sokaig nem lehet csinalni.
Egyszeruen csak annyit akarok, hogy tudja: eroszakos es hagyjon beken a kerdezgetessel.
Mond azt, hogy már más van beterveze és megígérve, amin nem tudtok változtatni. Vagy már másnak ígéretet tettettek erre meg arra, és ismer téged, hogy nem szeretsz a szádból segget csinálni, lemondani a dolgokat, akármi is legyen az. :)
Én is szoktam időnként olyat, hogy msára fogom, mert nem akarom megbántani, hogy mi már mást terveztünk. :)
Koszi mindenkinek. Rendesek vagytok.
Miocska elso mondata tetszik. A tobbi is, csak egy idosebb embernek nem mondhatom igy ::)
Szoval allandoan mondja, hogy mikor ez, meg mikor az. En meg hiaba mondtam, hogy NEM, nem hallotta soga.
Utana jottem elo az uj taktikaval, a "Majd szolok"-kal.
Es mivel nem szolok, megint nyomja, en meg mondom, hogy "Majd szolok".
Valasz: De sosem szolsz!
Azert nem szolok, mert nem akarom, o meg nem erti meg.
Nem megbántani akarlak, de kérlek értsd meg, én ezt nem akarom.Ez nekem nem fekszik, nem tetszik. Azzal, hogy folyton ezzel jössz, csak még jobban rontasz a helyzeten. Ismersz, nem hagyom magam késnyszeríteni.
Amúgy, ha az a típus mindenképpen megbántódik, mondjad azt bárhogyan. Magától a ténytől, hogy nem az van, amit ő akar. A legegyszerűbb az lenne, ha kereken megmondanád, hogy nem akarodés hagynád duzzogni. Majd lenyugodna előbb utóbb.
NEM.
Simán kedvesen NEM,tudni kell nemet mondani,és nem kell magyarázkodni sem....ennyi
Mondj alternatívát, hogy mi az amit a javaslata helyett akarsz csinálni, és, hogy mi ennek az oka.
Szép logikusan.
:)
Sziasztok!
Elegge fel vagyok huzva, ilyenkor nem tudok tisztan gondolkodni. A segitsegeteket kernem, mint kivulallok.
Meg szeretnem valakinek mondani a kovetkezot, akit nem banthatok meg:
Eroszakos vagy, es azzal, hogy nyomod a temat, csak az ellenkezojet ered el.
(valojaban egyaltalan nem akarom azt, amit o akar, de szepen nem erti meg. pl. a "majd szolunk, azt jelenti, hogy ha akarok valamit, majd szolunk, de oszinten egyaltalan nem akarom azt, amit o)
Koszonom!