Hogyan érdemes elkezdeni a makribiotikus táplálkozást? (tudásbázis)
"semmi másban nem található meg(nem jut eszemnbe, hogy mi az), és kell a szervezetnek "
Kivárom, nevezz meg legalább 1 ilyen dolgot! Légyszi!
Háát,sztem megfejte azért a mammutot:D:DTeljes értékü fehérje források,igaz nehezebben emésztődnek,de sztem azért csak kellenek a szervezetnek,mint pl.a disznó hús.Abban is van vmi,ami semmi másban nem található meg(nem jut eszemnbe,hogy mi az),és kell a szervezetnek
Én sem bírnám ki,imádom a tejtermékeket,sajtokat...nem ehetek tejes dolgokat most 2 hétig,nagyon hiányzik,alig várom,hogy újra ihassak egy nagy pohár tejcit:)
Az ősember sem ivott tejet. Nem igazán van/lenne szükségünk rá-egyébként is nagyon macerás az emésztése, hogy másról ne is beszéljünk:)
Ennek ellenére, én meghalnék:) ha nem ehetnék pl. túró-rudit, vagy joghurtot, sajtokat:(
Szia!
Én még nem próbáltam,most olvasgatok róla a neten,hogy feltetted a kérdést.Biztos nem hülyeség,igaz a mondás:"amit eszel,azzá leszel!"
Azt írja,azt ajánlott enni,ami az adott évszakban elérhető,és lehetőleg olyat,ami a Te környezetedben terem,mert arra van leginkább szüksége a szervezetednek.Erről már hallottam,hogy nem kell nekünk pl.citromot enni kilószámra...
nem próbáltam és nem is akarom
szerintem felesleges
azt kell enni ami jól esik csak mértékkel!