Hogyan dekoráljam a teraszra szánt fém szekrényeket (beszélgetés)
Nagyon jó az ötlet, de sajnos nem lesz ilyen oldala. Habár egy oldala szabad lesz lehet, hogy heggesztetek rá virágtartó karikát.
Köszi a tippet.
Szerintem sem lehet rossz.
Ha van kerete az ajtóknak, akkor váltva festeném, tehát a bronz ajtóhoz bézs keretet, ill. fordítva. És úgy, hogy a nagy oldalsó felület, ha látszik, az bézs legyen, hogy kicsit beleolvadjon, mégis átmenetet képezzen a fal és a bronz részek között. (Ez akkor lehet főleg előnyös, ha a falon nem fényes festék van.)
Én a bronz színt valami fekete indás virágmintával törném meg... Esetleg a bézzsel a harmonizálás érdekében, de csak ha nem üt el tőle. De ez inkább akkor szükséges, ha az egész szekrény mégiscsak bronz lesz.
Az tök jó, mert gyakorlatilag ugyanaz a színcsalád. Kérdés, találsz-e három színt ugyanabból a festékből. Amit ajánlottam, azt rozsdára is rákenheted. Ha mégsem lenne három, de kettő igen és van a szekrénynek kerete, akkor lehetne ugyanolya a középső ajtó, mint a keret és az oldalak, és a két szélső ajtó más.
Majd dobj fel egy fotót, ha készen van.
Nézegess környezettudatos oldalakat is, biztosan lesz ötlet, zöld polc, tudatos vásárló, ilyenek, nem tudom a pontos elérhetőséget, de a google megtalálja.
Én is az egyszerű dolgokat szeretem, de ez a szín ekkorában nagyon soknak tűnik nekem.
Pont most néztem a szekrényt, és látom, hogy három keskeny ajtaja van. Egy bronz, egy drapp, egy bronz összeállítás szerinted milyen?
Nem erre gondoltam, inkább vékony parafalemezre, vagy valami ilyesmire, én sem tudom pontosan...
A virágok nekem is eszembe jutottak, de nem tudom elképzelni pontosan milyen lenne. Nem tetszik a túl kirívó minta.
Tanácsot szeretnék kérni.
A teraszunkon a tárolást két fémszekrénnyel szeretnénk megoldani. Hogyan dekoráljam, hogy szép is legyen, ne csak hasznos.
A falunk bézs, a terasz fa része tölgy, járólap téglás lesz.
További ajánlott fórumok:
- Hogy reagálod le, ha anyósod rendet tesz a szekrényedbe?
- Van egy, ma 8 hónapos kisfiam. Hogy tudnám leszoktatni arról, hogy a szekrényeket kipakolja?
- Munkahelyemen 'kipakolták' a szekrényemet! Miért nem vállal érte senki felelősséget?
- Ha a gyerek már mászik, mit érdemesebb venni, hogy ne pakoljon, ne nyitogassa a szekrényeket stb?
- Szerintetek melyek azok az alap ruhadarabok, amelyek minden nő szekrényében megtalálhatók kellene legyenek?
- Hogyan tudnám a kisfiam szekrényét gyerekesebbé tenni? Jelenleg világos színű alacsony szekrények vannak a szobájában. Kisfiam 3 éves múlt.