Szerintetek melyek azok az alap ruhadarabok, amelyek minden nő szekrényében megtalálhatók kellene legyenek? (beszélgetős fórum)
Részemről nem hiszek a kell dolgokban.
Érezze jól magát valaki, legyen ápolt és tiszta.
Na igen! A bugyi az fontos, és legyen tiszta. :D
😊
Kár hogy már nincs meg az újság még voltak a listán ruhadarabok csak már nem emlékszem.
Nekem nincs is fehér blúzom,nem szeretem. Illetve egy van de még soha nem volt rajtam. Még a cimke is rajta van. Viszont fekete ruhám van vagy 4.
Farmer, szabadidőre. Sajnos nincs a kereskedelemben olyan fazon, ami számomra megfelelne.
Ballonkabát: egy jól szabott átmeneti kabát is megfelel.
Fehér blúz: ebből lehet 2-3 is. Rövid, hosszú ujjú, átlátszó és nem átlátszó. Lehessen felvenni a kosztümhöz.
Kosztüm: legkifizetődőbb a fekete. Ezzel kiválthatjuk az említett fekete ruhát is. Alkalmas interjúra, munkahelyi rendezvényre, temetésre. A nadrágkosztümöt ajánlanám azoknak, akik nem szeretnek vagy nem előnyös számukra a szoknya.
panyizsuzsinak van egy nagyon jól összeszedett írása erről, le lehet tölteni a nagy gardrób kalauzt
Nekem sokat segített, hogy hogyan állítsam össze a ruhatáram
További ajánlott fórumok:
- Ami egy településen megtalálható
- Olyan szavak amibe sz betű megtalálható.
- Írjál olyan értelmes szót amibe "em "egymás mellett megtalálható.
- Írjál olyan szót, amiben a "nap" megtalálható
- Írjál olyan értelmes szót amibe "ek"egymás mellett megtalálható
- Benneteket nem zavar az a fajta agreszivitás, ami kivétel nélkül megtalálható az összes Bud Spencer és Terence Hill filmben?