Hogyan akadályozhatom meg fogyókúra közben, hogy lógjon a bőröm fogyás után? (tudásbázis)
Én szedek szelént is, az is jó, rengeteg torna, kardiót nagyon ajánlják, sok víz, kis masszázs, egészséges étkezés, hideg-meleg váltó zuhany, kenegesd valamivel, hogy hidratált legyen (pl- szőlőmagolaj, de ezerféle olajat ajánlanak olvass utána, tapasztald majd ki).
Persze sok múlik az életkoron is, meg a genetikán.
Kicsit én is félek, hogy milyen lesz, de van egy 140 kilóról 70-re fogyott netes ismerősöm (28 éves talán), neki ahhoz képest csodaszép a bőre!
ha oylan a bőröd, és sokat fogysz sehogy.
ez nagyobbrészt alkat, fiatalság stb. Sok folyadék, lassú fogyás, stb segíthet. De ha sok már nagyon a bőr csak a csoda egy határ fölött meg a sebészkés.
alapból ha fiatal vagy próbálj lassan fogyni, és fiygelni, hogy midnig legyen elég folyadék a szervezetedben, sose dehidratálódj, ez a lényeg még. És azért lassan fogyj, hogy legyen ideje a szöveteknek alakulni. a bőröd is szüövet, valamennyire rugalmas. a gyors hízás fogyást nehezen tolerálja ált.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Ha fogyókúra elején 1500 kalóriával kezdek, majd pár hetenként csökentem 100-100 kalóriával, akkor nem áll meg a fogyás?
- Fogyókúra alatt napi mennyi tejet szabad fogyasztani?
- Tapasztaltad már, hogy a tej fogyasztása akadályoz a fogyásban?
- Akik 13 napos diétát csináltak/csinálnak, hogyan akadályozzák meg a gyors fogyás után a lógó bőrcafatokat?
- Fogyókúra alatt gyümölcsös jégkrémet lehet fogyasztani?