Hogyan adjam tudtára? (beszélgetés)
Én sem akarlak megbántani,de gondolod a rafinéria a megoldás?Nem lehetne mondjuk helyette őszintének egyenesnek lenni?Szerintem jobban járnátok.Megkérdezted már tőle egyenesen,hogy miért viselkedik veled így?Amiket leírtál a párod egy önző disznó.A rokonok haverok előtt is bocsánatot fog kérni tőled a viselkedéséért?Ők nem furcsállották,hogy Te nem tartasz velük?Mert számomra egyértelmű ha vendégeink vannak és elmegyünk valahova,akkor a férjemmel mindketten megyünk mindegy kinek rokonai,hogy nem néz levegőnek senki előtt,hogy játssza az eszét.Én nagyon begurulnék ilyen viselkedésen azt hiszem.Hidd el sok férfi nagyon könnyelmű gyerek ügyben,egy esetleges különválás után mindegy neki a nő hány gyerekkel marad magára sajnos.
Ültesd le,és beszélgess el vele.Add a tudtára egyértelműen,hogy nem viselkedhet így veled sem kettesben,sem senki előtt!!!
Te tudod mit csinálsz,de Én biztos nem hagynám annyiba!Még a végén Te kérsz bocsánatot??!!Ne alázkodj meg!
Nem akarlak megbántani!!!!!De ez az Én véleményem!
Nem azért írok ilyeneket, hogy bántsalak, de sokszor csak nyersen fogalmazva lehet.
Ha szépen körülírnám, talán elsiklanál felette.
Az sem biztos, hogy az az igaz, amit mások írnak, de mindenképpen érdemes elgondolkodni rajta.
Megmondom miért. Azért, mert nem neki fog fájni, hanem neked. Azért, mert bebiztosítja magát az összkomfortos otthonodba.
Mit jelent az, hogy érezteti veled, hogy szeret?
Öleleget napközben, kedves, csókolgat, gyakori a szex?
Ha túl indiszkrét vagyok, ne válaszolj ezekre, csak magadnak.
Látod, most te is kimondtál egy nagy igazságot, ami még jobban alátámasztja azt, hogy miért olyan, amilyen: "menekült."
Te egy jó menekülési lehetőség voltál a számára, még a gyerekeket is vállalta, csakhogy kikerüljön a családja közegéből. Azt nem mondom, hogy nem szeret, mert biztos, hogy szeret téged a maga módján, de nagyon úgy viselkedik, mintha egy anyapótlék lennél a számára. Nem érett még meg egy olyan kapcsolatra, amilyenre te már régen megértél!
Nem a korkülönbséggel van a gond, hanem az idővel. Ha te egy 45 éves nő lennél, ő pedig egy 40 éves férfi, a korkülönbség már szinte egyátalán nem ütközne ki! De így igen. Te ahhoz még nagyon fiatal vagy, hogy egy 25 éves pasi anyukája legyél, neked ott vannak a kicsi gyerekeid! Neked egy legalább 10 évvel idősebb férfi kellene, vagy még idősebb! Most valószínű magamból indulok ki, köztem és a párom közt elég nagy a korkülönbség :)), csak azért mondom, mert én tudom, hogy ez mennyire nem számít. Csak az nem mindegy, hogy a fiatalabbik mennyire fiatal, és milyen beállítottságú!
Ja! Még az első hozzászólásodban írtad azt, hogy úgy érzed, VELED nem szeret mutatkozni a párod!
Megkérdezted ezt konkrétan, így tőle? Én biztos, hogy megkérdeztem volna már, ha így érzem, hogy mégis mi baja van velem? Miért nem szeret velem mutatkozni!
De hát pont ez az! A négy fal között jó vagyok, ha van valaki nálunk, akkor már nem? :S
Minden ember más, de sajnálom, én ezt nem tűrném, az biztos.Ha boldogtalan vagy így, változtass ezen, mindenképpen, én már mást nem tudok tanácsolni. Beszélj vele, de ha ez nem segít, akkor szerintem alaposan gondolkozz el azon, van -e melletted helye egy ilyen embernek.
Mindenkinek tenni kell a saját boldogságáért, és ha valaki hagyja magát kihasználni, akkor ki is fogják sajnos. Remélem, nem erről van szó a te estedben, de légy résen.
Én is erre gondoltam!
Sajnos, akármennyire is fáj ez a kérdés, szerintem itt sokan erre gondolnak! :(
Persze nekünk ezt könnyű kimondanunk, de aki benne van, az fél beismerni! Persze ne így legyen, de sajnos utólag mindig, kiderül, hogy a kívülállónak van igaza! :(
Van rendes munkája?
A haverokkal való szórakozás általában nem két fillér.
Milyen jelekből érzed azt, hogy szeret téged és nem azért van veled, mert van hol laknia?
Bocsánatot kérek, ha ezzel megbántalak, de félek, ha szépen fogalmaznék nem azt jelentené a kérdés, amit kérdezni szeretnék.
Az eddigi hozzászólásaid mintha azt sugallnák, hogy szégyell téged, márpedig akit szeretünk, arra büszkék vagyunk.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- Hogyan adtad tudtára a párodnak, hogy apa lesz?
- Hogyan hozzuk munkatársunk tudtára, hogy kellemetlen a szaga?
- Hogyan adja egy nő egy férfi tudtára, hogy tetszik neki?
- Időközben megtetszett valaki.. Hogyan adjam a tudtára?:)
- Hogy adjam a tudtára, hogy többet szeretnék?