Hogy adjam a tudtára, hogy többet szeretnék? (beszélgetős fórum)
Van egy film, ez a cím jutott eszembe : " Nem kellesz eléggé". Azt írod, szeretitek egymást. Lehet, hogy Te sokkal jobban szereted, mint ő Téged. Talán más nő is van az életében. Persze, más oka is lehet, hogy neki ez jó így, hogy külön éltek.
Szerintem 4 év sok idő, ha szinte naponta találkoztok. Egy-két éven belül is beszélhettetek volna, mit hogy képzeltek hosszabb távon ?! Én már rég rákérdeztem volna, hogy tervezi a jövőt : velem vagy nélkülem ?
Beszélgess el vele őszintén, jó mélyen nézz a szemébe, és őszintén válaszoljon !
Ő is párkapcsolatban él 4 éve, vagy csak te? Mert ha igen, abszolút nincs mitől tartanod.
Tényleg érthetetlen, hogy a kérdést sem mered feltenni, hogy tölthetnétek-e több időt együtt.
Lehet, hogy tényleg eléggé hozzászokott már az agglegény tempóhoz, magyarán elkényelmesedett, de neki magának is jót fog tenni, ha kimozdul kicsit.
Ha ügyes vagy, sikerülni fog. :-) Ha elhívod kirándulni, vigyél kaját... :-)))
Mit jelent neked a magasabb szint? Összeköltözést? A partnered talán pont azt nem akarja, mert neki a jelen állapot az ideális.
Tényleg jó lenne tisztázni ezt, mert így te meg hiányérzetben maradsz.
Ez egy "ágyrajárós" kapcsolat!
Közöld vele, hogy ebből 4 év kb. a felével több, mint ami kell egymás megismeréséhez.
Szeretnéd ezt a kapcsolatot szorosabbra fűzni, de ha ő nem akarja, akkor részedről a továbbiakat át kell gondolnod, mert úgy te hosszútávon nem ilyet szeretnél.
Majd válaszol rá valamit.
Én úgy, hogy leülnék vele és azt mondanám, hogy 4 éve együtt vagyunk. Nekem vannak terveim, céljaim. Neked mi? Beszéljük meg és ha lehet közelítsük az álláspontjainkat.
Ha ezek nagy vonalakban nem fedik egymást akkor gondolkozz el van-e jövőtök. Lehet, hogy van csak akkor kompromisszumot kell kötni valamelyikőtöknek. Az élet ilyen vagy valami ilyesmi.
Kb így ahogy ide leírtad. Plusz megkérdezhetnéd, hogy neki mi a terve.
4 év az nekem soknak tűnik csak úgy járogatni.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet az extrovertáltak tudtára adni, hogy nem vagy társalgós kedvedben anélkül, hogy megsértenéd őket?
- Hogyan lehet kollégának finoman a tudtára adni, hogy kellemetlen nagyon a szaga?
- Hogyan adtad tudtára a párodnak, hogy apa lesz?
- Hogyan hozzuk munkatársunk tudtára, hogy kellemetlen a szaga?
- Hogyan adjam tudtára?
- Időközben megtetszett valaki.. Hogyan adjam a tudtára?:)