Hogy veszítek észre, hogy a férfi csak bókol nektek, vagy tetszetek neki? (beszélgetős fórum)
Mit ér a lakat kulcs nélkül?
És mit ér a kulcs, ha nincs megolajozva a lakat?
És hát ugyan nálad a lakat, de nálam a kulcs is és az olaj is.
Na????????
Ohhhh, értem.
👅 kérdése az egész 😂😂😂😂
maradok a kulcsnál. a lakat még mindig nálam van 😀
Ismered a viccet, amikor a fiú és a lány a randi után együtt mennek fel a fiú lakására egy "kávéra", és amikor a fiú nyitná az ajtót, a lány megjegyzi, hogy számára fontos információ, hogy melyik férfi hogy dugja be a kulcsot a zárba, mert az sokat elárul arról, hogy a pasi miként szeretkezik.
Erre a fiú gyorsan lehajol, és elkezdi nyalni a zárat, mielőtt bedugná a kulcsot. :D
😂😂😂😂😂
Keresd meg a kulcsot a lakathoz
Akkor az egyik kezemmel a másik kezem fogságából. :)
Esetleg a kicsi számból. De hogy valahonnan kiszabadítom, hogy utána újból rabul ejthessem, az biztos. :)
😕🙃
És ha valaki nem hord melltartót? Miből szabadítod ki?😐
De bizony ám!
Méghozzá az a fajta, aki megszünteti a raboskodást.
Pl. előszeretettel szabadítom ki a melltartó fogságából a ciciket. ;)
Oh, köszönöm 😀
De ló híján elég lesz egy: 🥊 is😀
Ejj, ejj! Ki volt az a gonosz, aki így bánt veled?
Felveszem a páncélom, felnyergeltetem a lovam, és kardélre hányom az illetőt.
Bizony!!!
És mostanában már a vékony lányok helyett a kerekdedebbeket.
Írtam, hogy szeretem a változatosságot. Ezért kérem néha felkarikázva a kiflit. :D
Láttad a 80 nap alatt a föld körült Pierce Brosnannal?
Amiben az egyik pincér megjegyzi, hogy mennyi az idő, mire a főpincér kijelenti, hogy akkor rosszul jár az az óra, mert Phileas Fogg pont az említett időpontban fog majd belépni másodperc pontosan, és lepényhalat fog rendelni tejszínes kapormártással, lévén, hogy csütörtök van.
Na, ez a számomra követendő minta. :D
Na nehogy már felborítsam a szokásaimat. :D
Persze szeretem a változatosságot, így néha meg szoktam kérni, hogy karikázza fel nekem a kiflit, amikor pl. autóban akarom megenni.
De azért túlzásokba ne essünk. Mivé lenne a világ, ha egyszer kifli helyett zsömlét vásárolnék? :D :D
Az lenne a vég és a teljes káosz kezdete, ami első lépés lenne ahhoz, hogy a föld kiforduljon sarkaiból. :D
Jobban belegondolva, mégsem akarok én ezen a helyzeten változtatni. Így legalább van egy kis izgalom a kifli vásárlásban. Egy pici flört, egy pici feszültség.
Ha kiderülne, hogy akár széna, akár szalma, akkor ennek vége lenne.
Ahhoz meg már öreg vagyok, hogy egy futó kalandot ennél többre értékeljek.
További ajánlott fórumok:
- Hogy veszitek rá magatokat a tornára?
- Ti is úgy veszitek észre hogy a Karácsony már nem arról szól amiről kéne?
- Férfiak, tényleg nem veszitek észre?
- Csajok, nők! Nektek mi nem hiányozhat soha az autótokból? (Nem alkatrészre gondolok)
- Ti honnan veszitek észre, hogy barátkozik-e veletek egy férfi, vagy tetszetek neki?
- Ha megtudnátok egy kollégáról, hogy tetszetek neki, de ő nektek nem tetszik, hogyan viselkednétek vele?