Hogy tűnhet el csak úgy egy gyermek? (beszélgetés)
Lehet, de szerintem ez tipikus az amikor is ha valaki valamit nagyon akar és az lehet nő vagy pasi..nem nézi, nem néz senkit sem és megakarja kapni.
Nem átgondolt cselekedet volt ez a tett, hiába volt szervezve..
Viszont szervezve volt..így hát egyértelmű, hogy direkt ölés.
Az ember és a birtoklási vágy..
A szerelem a veszedelem..
Ez a nő a boldogtalansága okának a kisfiút tartotta..
Én azt sajnálom, hogy az nem jutott eszébe, hogy nem ő szenvedte ki a cunáján..vajon az édesanya mit érezhetett?
Bele sem merek gondolni..engem nem érdekel milyen normális..stb..nem normális az ilyen és nincs mentség rá.
A Frizbiben Hajdú Péter elmondta,hogy az apa és a testvér milyen módon került be a műsorban -és miért olyan hamar.?!Így már érthető!
Amúgy nagyon nagy a csend egy ideje az eset körül.
Ez tényleg rémisztő!
Nem tudom mennyire normális,nyilván beszámítható ,hisz annak ítélték,de valahol igazából mégsem az.
Normális ember ilyet nem tesz,hirtelen felindulásból talán öl valaki,de így előre megtervelten,kegyetlen módon,ráadásul egy gyereket,hát..nem!
Valami iszonyú gyűlölet munkálkodhatott benne...
Én egy dolgot tudok elképzelni, ami miatt képes lennék ölni, de azt hiszem ez is kimerülne az öngyilkosságba. De le sem írom, mert gondolni sem szabad az ilyenre.
Ha anyatigriskedek, akkor azt csak úgy, hogy szavakkal bombázom, aki az én gyerekemet megbántja, de természetesen ehhez is kell valaki olyan, aki minden pillanatban bántja az enyémet és az nem gyerek.
47 szép évet kapott tőle az anyja... jó lánya volt... csodálod, hogy megölelné?
Megbocsáthatatlan, amit tett ... soha senki nem fog megbocsátani, csak az anyák szeretnek feltétel nélkül... de ez nem jelenti azt, hogy nem halnak bele a fájdalomba...
Igen, azt tudom, hogy nem magától ment el a nő.
Biztos azért volt kedves mert már az is a terv része volt.Ki tudja mióta tervezgetett már.
Fel nem foghatom, hogy valaki ilyenre képes, főleg egy nő,egy anya.
Nem értem hogy miért tette???Nem és nem!!!!És ráadásul hogyan:(((
Hogy lehet ilyet tenni????:((
Ha jól tudom, akkor 7 évig nevelte. Munkanélküliség, 22 ezer körüli a segély, 13 körül a családi pótlék. Én elhszem, hogy ennyiből nem tudta nevelni és jobbat akart Bencének(†) és ugyanolyan jó helyre adta, ahol a lánya is élt. Nem tudom azóta rendeződött-e a helyzete, mert van valakije ha jól értettem a naplóban, akár magukhoz is vehették volna, de lehet már nem akarták oda-vissza rángatni amikor F.mocsoládon otthonra talált.
Az apát sem tudom ennyi információból hibáztatni. Gondolom szerette azt a nőt és ezért sokkal könnyebb volt megvezetni. Ha végleg elküldi ill. szakít vele lehet az a nő akkor is megtette volna, csak nehezebben. Ha a bosszúvágya ilyen erős volt, akkor nem lett volna akadály, az hogy az apjával már nem találkozik.
További ajánlott fórumok:
- Lehetséges, hogy egy autista gyermeken csak az óvodában jelentkeznek a tünetek?
- Igaz, hogy csak közös háztartásban élők gyermekei kapnak árvaságit?
- Harmadik gyermek csak azért hogy fiú legyen?
- Hogyan viselkedik az a gyermek akinek fáj a füle? (leszámítva a sírást) Félek, hogy a fiam csak kamuzik, hogy ne kelljen oviba menni?
- Tudtátok, hogy csak 4 éves koráig nevelhető egy gyermek? Utána legfeljebb korrigálható.
- Hogyan tudod leelleőrizni, hogy ált. isk, gyermekednek valóban csak annyi a házija mint amennyit mond?