Hogy tudott így lefogyni? (tudásbázis)
Lehetetlenség, hogy 4 hét alatt 13 kg-nyi zsírt veszíts. Nem minden az, hogy a mérleg nyelve kevesebbet mutasson. Bár tényleg elég kevés ember megy rá a minőségi, egészséges, tartós fogyásra, ami tartós, ami tényleg zsírt bont le, és ami nem terheli meg a szervezetet.
Legjobb esetben is a 13 kg-ból olyan 4 kg körüli az, ami tényleges zsírvesztés, a többit máshonnan vesztetted el (pl.: izom).
Az ok,hogy lefogytál tőle...de később nem lesz belöle problémád?
Mindennek ára van,csak sajnos nem mindegy mekkora.
De én most màr ha megéhezem 1-1 paradicsomot megeszek és sokat iszom rà!
Te jó isten... akkor mit ettél, vagy mit nem ettél előtte..??
Hellóka!
Ha fogyni akarsz,próbàld ki a turbó--- diéta-àt.Nekem 13 kg 1 hónap alatt.Nem mese olvasd el a fórumjait!78,5-röl 65.
Sok ismerősöm mondta h igaz ezért vàgtak bele.Többek közt a kislànyom védőnője.Hozzàteszem én az intenzivet vàlasztottam csak azt ittam na meg 2 hétig délben csak halat ilyen olyan módon.Fehérkenyeret felejtsd el,sok vizet igyàl.Evés előtt is 10 percel,így nem tudsz annyit enni.Na és este sek szabad enni.Elvileg.De én most màr ha megéhezem 1-1 paradicsomot megeszek és sokat iszom rà!
A lány szomorú volt,
nem evett, nem ivott,
arra kért, hogy legyek övé.
Szívós volt nagyon, régóta hajtott,
szemeiben szenvedély.
A farmerom szűk lett,
hova meneküljek,
Merev minden végtagom,
Nincs menekvés.
A lány szomorú volt,
nem evett, csak ivott
arra kért, hogy legyek övé.
A lábamról levett,
megesett a szívem,
fejemből leszállt a vér.
A farmerom szűk lett,
hova meneküljek,
merev minden végtagom.
Ebből látszik, hogy ha a lány csak iszik, akkor a fiú hízik meg (szűk lesz a farmerja)
Sajnos a tudomány nem tud választ arra, hogy a lány ezzel szemben lefogyott-e.
azért ha megnézed az iszákos embereket, nem kövérek, sőt! Eléggé le vannak pusztulva, mert csak isznak,semmit sem esznek. Úgyhogy ivott, aludt, ivott, aludt.
Vagy csak palira vett téged ezzel! ;)
Szétnevettem magam. Köszi. :D
Én amíg fogytam is időnként megittam este 1 pohár bikavért. Segíti az emésztést is amúgy.
Remélem, senkit nem sokkolt nagyon a hír, mert csak lefogytam. :D
Szerintem ha az ember tartja magát a saját szabályaihoz, mozog, normálisan eszik, akkor úgyis lemegy az a súly. Ha meg piát kíván, igyon egy pohár finom bort aztán ennyi.
"Ezt hogy érted hogy amit előtte eszik mármint amit egész héten előtte eszik vagy pedig amit aznap eszik előtte?"
Jesszus!XD
Micsoda kérdés ez??? Hát dehogynem !
:D
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudnék lefogyni, ha éppen a diétás ételekkel vannak gondjaim?
- Már nem tudom, hogyan segítsek lefogyni a férjemnek
- Szeretnék 35 kg-ot lefogyni! Hogy kezdjek neki?
- Szerintetek hogy lehetne elég akaraterőm lefogyni 20kg-ot? Tizennégy éve próbálkozom és mára már utálom magam!
- Hashimotósként kinek mi vált be, hogyan tudott lefogyni?
- Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni?