Hogy tudom megsütni a répát és az almát? (tudásbázis)
4. Hajni0121
2015. márc. 28. 13:09
Az almát én aszaloban szoktam, vékony karikákra vágom és kb reggeltől estig aszalom.
3. NomNom
2015. márc. 28. 12:01
A répát úgy, hogy krumplihámozóval leszeled (borzasztó melós...) és utána nagyon forró olajban sütöd, míg elkezd barnulni. Ekkor még nem tűnik ropogósnak, de ha kiszeded papírtörlőre, ahogy lecsöpög az olaj, ropogós lesz. Én csináltam így már chipszet répából, céklából, zellerből, NAGYON JÓ!!!
2. Mazsinka
2015. márc. 28. 11:54
Igen. Tudtommal egymillió óra hosszáig kell szárítani alacsony hőmérsékleten.
1. 4a3a8fb696
2015. márc. 28. 11:32
Kedves Fórumozók! Hogy tudom megsütni úgy a sárgarépát és az almát, hogy chips szerűen megkeményedjen?? Sütőpapírra tegyem? Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen sütit lehet már most megsütni húsvétra?
- Rakott krumplit előkészíteni, majd hűtőbe rakni pár órára lehet szerintetek, és este megsütni?
- IKEA gyömbéres keksz (PEPPARKAKA DEG) valaki már vett ilyet? Milyen? Csak ki kell nyújtani és megsütni?
- Hogyan tudom a csípőfájdalmat enyhíteni?
- Rafaela doktornő c. sorozat részek tartalmát hol tudom elolvasni?
- Házi likőr alkoholtartalmát hogyan tudom kiszámolni?