Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy tudom megsütni a répát és az almát? fórum

Hogy tudom megsütni a répát és az almát? (tudásbázis)


2015. márc. 28. 13:09
Az almát én aszaloban szoktam, vékony karikákra vágom és kb reggeltől estig aszalom.
2015. márc. 28. 12:01
A répát úgy, hogy krumplihámozóval leszeled (borzasztó melós...) és utána nagyon forró olajban sütöd, míg elkezd barnulni. Ekkor még nem tűnik ropogósnak, de ha kiszeded papírtörlőre, ahogy lecsöpög az olaj, ropogós lesz. Én csináltam így már chipszet répából, céklából, zellerből, NAGYON JÓ!!!
2015. márc. 28. 11:54
Igen. Tudtommal egymillió óra hosszáig kell szárítani alacsony hőmérsékleten.
2015. márc. 28. 11:32
Kedves Fórumozók! Hogy tudom megsütni úgy a sárgarépát és az almát, hogy chips szerűen megkeményedjen?? Sütőpapírra tegyem? Köszönöm!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook