Hogy tudok írni a moderátornak? (tudásbázis)
Aha, d:/dokumentumok
Ott van a te saját gépeden :)
Sziasztok!
Nincsen meg valakinek véletlenül a 2014-es kézápó és műkörömépítő kidolgozott tétele? köszi
Belinkeltem, hogy mi a tételsor.
file:///D:/Dokumentumok/Downloads/3281501_Kezapolo_es_mukoromepito.pdf
Nem tudom mit csináljak, csak nagyon körülményesen tudok belépni. Hiába mentem el a jelszavamat, sosem akarja elfogadni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Kedves Moderátor!
Szeretném, ha a: "Nyugtalan lábak szindróma. Van más is, aki ebben szenvedett terhessége alatt?" fórum címéből a "terhesség alatt" törölve lenne, mert ha én nyitottam ezt a fórumot, akkor biztosan nem így írtam, mivel nem vagyok terhes, és ez a probléma nemcsak terheseknél fordul elő. Sajnos előfordul már gyermekkorban is, valamint felnőtteknél is. Köszönettel!
Kedves Moderátor!
Miért van az,hogy írok a naplómba és nem látom utána a naplóbejegyzéseim között és a többiek sem tudják elolvasni?
Valahogy így írnék én...
Kedves Moderátor!
Miért nem egyeztethető össze az általam indított téma a fórumszabályzattal?
Idézem leveled:
"Kedves Sandman!
"Arany Málna fórum- és tudásbázis témák" című témádat töröltük, mert nem egyeztethető össze a portál szabályzatával.
Üdvözlettel:
a Moderátor"
De ezzel szemben teljesen helytálló a "Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?" valamint a "Csajok! Mekkora a átlagos péniszméret?" fórumtéma...
Üdv
Én
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok szamitógéppel úgy filmet irni dvd-re, hogy lejátsza a dvd lejátszó is, ne csak a számitógép?
- Hogy tudok üzenetet írni, ha nem az ismerősöm?
- Néha zavar engem is, hogy nem tudok helyesen írni!
- Ha valakinek elolvasom a naplóját, itt a hoxán, hogyan tudok neki hozzászólást írni?
- Szerintetek meg lehetne kérni a moderátort, hogy az eddig szavazásaimat, hozzászólásaimat töröljék ki?
- Word-om újra lett telepítve, de nem tudok ékezetes betűt írni. Tudja valaki, hogy hol lehet átállítani?