Ha valakinek elolvasom a naplóját, itt a hoxán, hogyan tudok neki hozzászólást írni? (tudásbázis)
Azért van, hogy napló(i)d,mert lehet sima naplód, és ugyanakkor babanaplód is!
Akinél hozzászólást olvasol a naplóban, az szerintem úgy csinálja, hogy a neki küldött privát üzenetet bemásolja a naplójába.
addig eljutok,hogy nalók
új napló létrehozása
de akkor a saját meglévő naplómra irányít,,ezek szerint nem lehet 2??
akkor mért az van hogy napló(I)d??
a tegnapi nap,pont olyan naplót olvastam itt a hoxán,amihez hozzá lehet szólni
nem írok nevet,,,de furcsának találtam
sztem marha jó a csaj naplója:)
és nem egy hozzászólás van benne
ő vajon hogy csinálta???
én meg azt nem értem,,,van egy naplóm,szeretnék mégegyet,,,
hogy tudok még1et csinálni???
ha van aki tudja ,,írja már meg nekem:)
köszii!
Nagyon tökéletes ez így!
Írhat privibe,ha van véleménye akár negatív is lefet.
A "naplóm az enyém"
Na, még csak az hiányozna! Így is kaptam már néhány nagyon "jóindulatú" levelet egy-két beírásommal kapcsolatban. Marhára örülnék neki, ha ezeket nyilvánosan lehetne olvasni, és ki sem tudnám törölni.
Olvass bele néhány ezoterikus jellegű topicba, pl. a Titok, agykontroll, angyalokkal kapcsolatos - és megérted miért ez a véleményem.
hát ezt te nagyon félre értetted, mert pont hogy az hozzászólásról van szó!!! A kérdésem így hangzott: "Ha valakinek elolvasom a naplóját, itt a hoxán, hogyan tudok neki hozzászólást írni?"
Vagyis véleményezni a naplóját és nem beleírni a naplójába!!!!
Mindenhol máshol ahol lehet blogot írni, ott azok akik olvassák hozzászólást tudnak írni a naplóhoz, itt miért nem?????
Ez így igaz, ahogy írod, de ha belegondolok mennyi "kötozködő" ember is jelen van, akkor talán jobb a privi. Nem biztos hogy minden megjegyzés jóindulatú lenne és ezt nyilvánosan vesézgetni... háááát! ... (...megjegyzem semmi bajom az esetleges jó szándékú kritikával).
Az eddigi tapasztalatok óvatosságra intenek...
Figyu! Ha írtál lánykorodban naplót, szívesen vetted volna, ha a tesód beleír megjegyzést?
Ez is hasonlóan működik.
Közvetlenül hozzászólni szerintem sem lehet
:(
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Amikor elolvasod valaki hozzászólását megnézed az adatlapját és a naplóját?
- Hogyan kell hozzászólásba és naplóba képet beszúrni itt a Hoxán? Köszi!
- Mi volt az első hozzászólásod a Hoxán? Melyik fórumhoz írtál?
- A hoxán a hozzászólások jobb oldalát kitakarják a hirdetések, nem látom őket. hogy lehet ezt visszaállítani?