Hogy tudok üzenetet írni, ha nem az ismerősöm? (tudásbázis)
:D :D
Azt én sem tudom, hogy?.....Mostanság már lecsappantak vagy elkeltek a törökök :D
Nem értem hogy találnak rá az emberre,mikor nálam semmi sem nyilvános :)
A gugli fordítóval írt leveleken jókat szoktam mulatni :)
Az is jó! :D
..volt, hogy fordítóval írogatott egy...
Kinézett egy csajt az ismerőseim közül és kérte, hozzam vele össze. Hiába magyaráztam kézzel/lábbal, hogy neki már van párja és nem gondolnám, hogy ismerkedni szeretne.... - hajthatatlan volt.
Lezártam a nyilvánosság elől is az ismerősöket... és töröltem a török palit is :)
Nem,nem ,egy nagyon ari kis alacsony pasi volt,magyar feleséggel és nagyon jó magyar tudással,beszédben és írásban is :)
De a török mentalitása azért megvolt :)
:D
Én csak simán nem reagálok semmire. :D Régebben jött egy csomó jelölés tőlük, hála az égnek már vették a lapot.
Igen,ez így működik nálunk :)
Nálam tele van a tiltott személyek sora törökökkel :)
Böködnek,oszt amelyik bököd,megy a tiltásba :)
Én sem tudtam, hogy van ilyen mappa is :D Nem is igazán tűnt fel, hogy ott van az üzik mellett :D :D
...itt homályosítottak fel egyszer engem is :) De lényegtelen cuccok jönnek...
...ez marhaság, hogy fizetned kell!!
De igen! ...az egyéb mappájába fog belekerülni, amit szintúgy el tud olvasni - csak mivel erős szűrőre van beállítva, azért vágja bele ebbe a mappába! - az enyém is így van beállítva, de ha kapok kéretlen" üziket, azokat is el tudom olvasni és válaszolni rájuk - ha akarok.
Nem fizetős a face - miért nem jelölöd be ismerősnek? :D :D
Ma is küldtem valakinek, aki nem ismerősöm.
Nem fizettem semmit, és válaszolt már.
Ez a szöveg jön ki, ha valaki semmilyen módon nem az ismerősöd:
Az üzeneted Andrea Egyéb mappájába fog kerülni, mert nem vagy vele kapcsolatban a Facebookon.
Tovább
Az üzenetedet 65 Ft (HUF)-ért közvetlenül a Bejövő üzenetek mappájába küldheted
További ajánlott fórumok:
- Iwiwen az összes ismerősömnek egyszerre szeretnék üzenetet küldeni, hogyan?
- Facebookon miért nem tudok valakit ismerősnek jelölni, akivel van közös ismerősöm? Hiányzik az adatlapról az ismerősnek jelölős rész.
- Office Outlook, ma a következőt irta ki és azóta nem tudok üzenetet fogadni, segítenétek?
- Két napja nem tudok a Hoxán üzenetet küldeni, de ha mégis, azt nem tudják megnyitni.Miért?
- Ha törlöm az egyik ismerősömet a Skype-ról, akkor eltűnnek a beszélgetéseink? Hogyan tudok lementeni hosszabb beszélgetéseket?
- Hogyan tudok az iwiwen egy üzenetet több személynek elküldeni?