Hogy tudok egyedi babás tickert csinálni? (tudásbázis)
Jaj ne haragudj!
Már azt fontolgatom, hogy mindenkinek írok, hogy ha még aktuális, küldjön új fotót, mert már a pocakosok is megszültek, a babák meg megnőttek, mióta nem csináltam :((( Csak attól félek, hogy megint nem győzöm majd idővel és megint elavulnak a képek.
Örülök, hogy ezt leírtad, mert én augusztus óta várok az egyedi tickerre... Legalább így nem sürgetlek, mert evidens hogy kisbaba mellett nem ez a legfőbb gondod! :)
Gratulálok a tündéri kislányodhoz!!!
Szia Hoxa!
A 3tickered közül az utolsót, "A szelem ideje... stb." azt hol lehet csinálni, mert a baba oldalon olyan nincs, de az alatt a tickered alatt is annak az oldalnak a linkje van. Én is nagyon szeretnék olyant!
Az az igazság, hogy én csinálom a nagyonbaba.hu-n a tickereket. Viszont egyáltalán nincs időm rá mostanában, ezért le is vettem onnan az egyedi tickerekre vonatkozó ajánlatot, de még így is ömlenek a kérések. Egyszerűen nem tudom őket teljesíteni.
Elnézést kérek minden érintettől!
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok túrógombócot csinalni?
- Mit tudok csinálni ebben a helyzetben?
- Miből tudok nyomózsákot csinálni tortadíszítéshez?
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?
- Hogyan tudok a gépemen lévő zeneszámból kivágni részletet és csengőhangot csinálni a telefonomra?
- Hogyan tudok egyedi fogacskás táblázatot csinálni?