Hogy tudok a legegyszerűbben eljutni a Nyugatiból a Déli Pályaudvarra? (tudásbázis kérdés)
Jó hely...Én szeretem...:)
;)
Ja,az a szar...:) Állok sokszor,mint a hülye,mert az a nyamvadt Murphy élt valaha.11 vonatból melyikről nem tudni,honnan indul 10 perc múlva?Az enyémről...Na és honnan indul pár perc múlva,mire végre kiírják?Naná,hogy a legmesszebb peronról...Áááááááááááááááá!!!:)
Oh,ne cólj hozzám - bérletes vagyok...:DDD
Na...hát akkor gyertek vissza hárman!!!:)
;)
Neeem..csak ketten megyünk, de remélhetőleg hárman jövünk vissza ;))
Igazából én alapjáraton utálom a vonatokat.. gondolkoztunk, hogy felmegyünk autóval, de kiszámoltuk: sokkal drágább lenne a benzin, így maradt a vonat. Pedig hát a vonat sem olcsó..
Az biztos, hogy körbe nézek.. oké, "csak" Déli, de ha már ott vagyok, és időnk is lesz, élek az alkalommal :):) ezer kössze a tippért!!
Óha...Ez most fogós kérdés...Általában küldenek arrafele is szép vonatot,van hogy tőlünk veszik el...:)))
De hallottam olyan rémhírt,hogy megy oda régidizájnos is...Hát...Remélem szerencsétek lesz.Végülis ha gyerekkel mentek,akkor nekik nagy élmény inkább a régivágású vonat...:)
Ha bármi fogyasztani valót gyorsan kellene pótolni,akkor a 12-es vágány mellett van egy kisbolt.Szóval nem csak büfék vannak,bár egész jó a választék,meg az ár is.Ha a vizifegyvereket hagytátok otthon,akkor játékbolt is van.De én vettem már ott ruhát is.Kész piac ez a déli...Nekem ez (is!) tök tetszik benne.Na nem mintha az ember válogathatna,hogy adott helyre honnan szeretne indulni...:)))
Ha túl korán érek ki,akkor meg a Vérmezőn szoktam elütni az időt.Elég kényelmes, én nagyon szeretek vonattal utazni ezek miatt is.Sajna most erre a 30napra kénytelen voltam buszbérletet váltani,de már alig várom,hogy túljussak a kényszerhelyzeten és köv.hóra vonattal járhassak megint ahova szeretnék.
Nem nagy durranás a déli...Felmész a lépcsőkön,akármelyiken,aztán válogatsz a peronok közt.El sem lehet tévedni,annyira egyszerű létesítmény.Csak olykor szokták néha bosszantani az utasokat,hogy 20perccel indulás előtt még rejtély,hogy honnan indul,meg ilyen apróságok,de ugyanakkor minden esélyed megvan arra nézve,hogy egy szép új vonatot kaptok.Onnan szinte csak pöpec vonatok indulnak,bár az is igaz,hogy a többit meg én nem ismerem...:)
Ja,meg most nem rég kitalálták,hogy a pénztárak,mint némely étterem,ilyen terelőkorlátos megközelítésűek lettek,szóval majd ne csodálkozzatok,hacsak addigra be nem szüntetik ezt a fergeteges ötletüket...:D
További ajánlott fórumok:
- A Keleti pályaudvarról, hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati pályaudvarra?
- Hogyan lehet a legegyszerűbben és a legolcsóbban eljutni a Nyugati pályaudvarról Ferihegyre?
- Hogyan tudok eljutni a legegyszerűbben a Déli pályaudvarról a Nyugatiba?
- Ha a Nyugatiból akarok átmenni a Keleti pályaudvarra metróval, át kell szállnom a Deák téren?
- Hogyan jutok el a legegyszerűbben a Nyugati pályaudvarról a Róbert Károly körúti kórházhoz?
- Kőbánya-Kispestről, hogyan jutok el a legegyszerűbben a Déli pályaudvarra?