Hogy tudnánk "elhagyni" a pelust? (beszélgetés)
5. neomama
2016. jan. 13. 19:35
En megigertem neki egy jatekot amire nagyon vagyott. Megkapta es tenyleg ment egybol a wc-re. Ha nem akart wc-re menni elkobozotam tole a jatekot. Igy lekozelebb jobban vigyazott. Nagyjabol 2 het alatt szobatiszta lett.
4. anya4005 (válaszként erre: 1. - Adry06)
2016. jan. 13. 18:39
Az ovis beiratkozásra vittem magammal a fiaimat (addig csak hébe-hóba volt wc-zés),ott pedig közöltem,hogy oda nem fognak járni,ha pelusosak maradnak.
A nagy aznap leszokott a pelusról,a kicsinek kellett 2 hét.
3. Bözsi néni (válaszként erre: 1. - Adry06)
2016. jan. 13. 17:24
2. aac131dc75
2016. jan. 13. 17:12
Én anno úgy vettem rá,hogy nem tettem rá a pelenkát csak tartottam neki!Állva kakilt,és amikor úgy éreztem hogy idő van kikaptam a pelust a lába közül és a bilit tartottam alá.Tetszett neki a dolog,többet nem kért pelust.
1. adry06
2016. jan. 13. 17:03
Sziasztok!
Tanàcsot szeretnèk kèrni...Kislànyom màrciusban lesz 3 èves ès csak pelenkàba hajlandó kakilni...(kistesó van )hogyan lehetne ràvenni,hogy bilibe vagy wcbe kakiljon?mindent probàltam màr...Pisi wcn szokott.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Nem bírom elviselni, de nem tudom elhagyni
- Jóembert elhagyni
- Kitartani mellette vagy elhagyni?
- Miért szeretünk olyan embert, akinél tudjuk hogy nem nagyon van esélyünk, és nem is nagyon tudnánk meglenni vele hosszabb távon?
- Hogyan képes elhagyni egy szülő a gyermekét?Többet ér a saját boldogságunk gyermekeink boldoságánál?
- Megmondanád- e, kolléganődnek, hogy a férje most készül elhagyni?