Hogy tud valaki 2-3 nap alatt szerelmes lenni? (beszélgetős fórum)
kar hogy osszekoltozes elott nem szolt a kedves anyuka, hogy ne koltozz ossze a fiaval, mert egy szemet
mert a gyerekevel akkor is foglalkozik egy normalis ferfi, ha elvalik az anyjatol
Vannak fura nok.
Es amikor a no hazhoz megy, a feleseg meg ajtot nyit a nehanyhonapos gyermekevel a karjan?
Ja, es meg a ferj van felhaborodva.
Vagy szamonkerik a felesegtol, hogy miert nem hagyja mar ott a ferjet, az otthonat??
Még egy dolog, amit fontosnak tartok kimaradt.
Van az úgy, hogy belenyúlunk, rosszul választunk. A pasi hót cuki volt, aztán meg megunta a cukizást. Nincs ezzel semmi! Mindenki tévedhet. Itt el kell dönteni, hogy oké szólok neki 1x, 2x, hogy "Figyi, nem tudod észrevetted-e, de nekem már nagyon rosszul esik, hogy nem vagy olyan cuki, ami nem baj; de ha nem akarsz cuki lenni, akkor léptem, mert nekem ez meg így nem jó"
Nem üvöltözünk vele, nem esünk neki, h ezt így meg úgy, nem. Közüljünk a (szerintünk jogos, annak kell lennie!) elvárásainkat, és a tényeket. Jelen esetben: Ha nem vagy cuki, akkor végeztünk.
Ehhez pedig tartani kell magunkat, el kell érnünk, hogy komoylan vegyenek minket. Úgy, hogy felelősségteljes, felnőtt nőként viselkedünk. Nem érjük be ígéretekkel, magyarázásokkal, nem. Kerek-perec. Aztán mikor ezt megmondtuk nem sz*runk be a következményektől. Ha jó kapcsolatot akarunk lelépünk, ha nem maradunk, ha cuki lesz akkor is maradunk és segítünk, hogy mit is várunk el pontosan a cukisággal kapcsolatban.
Meg hát ugye az is lehet, hogy mi csinálunk valamit rosszul és azért nem cuki...
Ha akarod biztos vagyok benne, hogy menni fog egyedül is, de nem lesz könnyű!
Úgy gondolom, hogy sok mindent még fel sem fogtál igazán (durvábban: még fel sem fogtad, hogy mit tettél magaddal, mert azt könnyebb, hogy a másik mit tett velünk.)
Szerintem csak magaddal foglalkozz ebben az egészben, csak magadra, csak a TE felelősségedre koncentrálj!
Mondd ki magadnak, azokat a dolgokat, amik megfogalmazódnak benned, próbáld meg megtalálni a választ, mondj rá példákat!
Mert ezekből tudsz tanulni, fejlődni, csak saját magunkra lehetünk hatással. Miért tűrtem el ezt eddig? (Lehet, hogy kényelmes volt. Mert el akartam mondani, hogy van 1 "boldog" kapcsolatom. Mert nem akarok megváltozni én sem és Ő meg eltűrt így, ahogy vagyok. Mert nem volt kedvem új partnert keresni, mert akkor azért egy csomó mindent tenni kellett volna.) Ezek természetesen csak példák.
Ez nagyon k*csög és fájdalmas dolog lesz. Innen tudod, hogy jól csinálod. De ha megismered magad, a hibáidat, ha vállalod a felelősségedet, abból csak tanulhatsz. Ha mindebből levonod a megfelelő következtetéseket, azokat átülteted a gyakorlatba, jobb ember lesz belőled. Tudni fogod mi az, amin javítanod kell, mi az amire büszke lehetsz. MEgismered azt, hogy Te mit tudsz nyújtani egy kapcsolatban és ezért cserébe mit várhatsz el. Ha ez meg nem tetszik, akkor szintet kell lépni! Ha én többet nyújtok, akkor nekem is nagyobb elvárásaim lehetnek.
Sok sikert a továbbiakban! :)
Nekem is furcsa az egész, de az nem tudom miért hihetetlen, hogy egy 5 éves gyerekkel valaki este 7-kor vásárol... miért kéne egy 5 éves gyereknek otthon lenni este 7-kor? Ha az anyja tényleg pultos, akkor nyilván alig látják egymást. És egy pultosnak is kell kimenő nap a sok részeg között.
De a többiben igazad van.
A pasi nem kamu, és nem is erre írtam, hogy az. Igen, vannak ilyen phöcsök, nem is kevés.
Nekem inkább az a fura, de több fronton is, hogy a pultos csaj így viselkedik, meg hogy a fórumindító mindent tud róla, meg elképzelhetetlen szituációkat ír le: este kicsi gyerekkel összefutnak a boltban
(amikor a pultosnak elvileg a munkaideje tart, a kisgyerekek meg általában otthon vannak ilyenkor) fura dolgokat oszt meg vele a pultos csaj, stb. stb.
Pl hogy egyik nap azt mondja neki, hogy kirugdossa belőle a gyereket, másik alkalommal meg édesen bájcsevegnek. Ugyan már! Ès még azért is kamu, mert akárhányszor kényes kérdést teszünk fel, mindig valami kacifántos, Andersent megszégyenítő válasz van rá, vagy egyszerűen kikerüli.
Az meg világos, hogy ez nem volt egy jó kapcsolat eddig sem, szóval ott már kamu az egész, hogy előtte minden tökéletes volt.
erről a tökölről lemaradtam :(
de megdöbbentő, hogy ez nem egyszeri eset a nagyvilágban ...
Már leírta azt is, tököli. Ilyen messzire mentél kávézni?:D
De nem költöztek össze, hanem a pasi az anyjához költözött.
További ajánlott fórumok:
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Kilépnék, de szerelmes kezdek lenni
- A legtöbb szerelmeskedésed 1 nap alatt?
- Vajon miért van az, hogy képtelen vagyok szerelmes lenni?
- Mindenképp szerelmesnek kell lenni ahhoz hogy féltékeny legyél?
- Szeretnék szerelmes lenni. De aztán eszembe jut, hogy voltam...