Hogy tisztítjátok le a játékbabáról a tollas irkafirkát? Gyógyszertári benzint, alkoholt próbáltam... (tudásbázis kérdés)
Kedves Mindenki, aki segíteni próbál! =)
Jelentem, az irka-firka még a helyén.
Amik kiestek a játékból:
gyógyszertári benzin, alkohol, körömlakklemosó, popsitörlő, ultra derm, tej, citromlé, ecet, clin ablaktisztító, flóraszept, domestos, sampon, Schmutzradierer (dm-es koszradír), vízkőoldó...
Még próba előtt állók:
- dr beckmann golyós roll on (Megrendelve. Bár szerintem az is frissen hatékony, így inkább a köv. baleset miatt...)
- cif (még mindig nem vettem)
- fújós dezodor (majd v.kitől kölcsön...=))
Köszönöm kedves Bowie! =)
Jó kis ötletek ezek, ki fogom próbálgatni, aztán ha v.mivel tényleg sikert aratok, azt majd megírom..=)
Hát..ha van hajlakkod, akkor befújod, majd száraz ruhával dörzsölöd..befúj, dörzsöl..ruhán ez vált be, de az csak 2 napos tintafolt volt, és ruhán..de egy próbát megér.
Sajnálom, hogy nem vitte ki a koszradír.
Ma sikerült vennem "Schmutzradierer"-t, de hiába sikáltam...
A baba feje már szinte teljesen kifehéredett a tollas firka körül, de a toll ott maradt..
Amúgy tényleg szépen tisztít. Valszeg' főleg a friss emlékeket lehet vele legkönnyebben letakarítani..=)
Köszönöm a hozzászólásokat!
Azért bánt annyira, mert még a nővéremé volt, aztán az enyém, szóval 35 évnél már biztos idősebb...
Továbbra is várok ötleteket..
Szerintem úgy kell hagyni, néhány db.ot eltenni, ha felnő hadd nézegesse.
Nekünk a gyerek kiskorában mindig egy ajtó mögött jelölte be , milyen magas Minden festéskor azt a részt kön festetjük, még ma is látszik. 28.é., 185 magas.
sajnálom :-(
nekem eddig mindent kihozott
hát akkor kitartás
A sika-mika kefe + ultra derm nem vált be, pedig igyekeztem...
A Cif épp elfogyott, a koszradírra nagyon kíváncsi vagyok.
dm-ben kapható koszradír.
4 nagy szivacsszerű valami egy dobozban, csak meg kell nedvesíteni és úgy kopik, mint egy radír. 600 ft. Anyukáknak kötelező.:)) Filctollat is lehoz.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?