Hogy őrizzük meg a méltóságunkat? (beszélgetés)
Én öt és fél évet pazaroltam az életemből egy olyan szituációban, ahol mindent megtettem volna a pasiért és állítólag ő is értem. Amikor megbeszéltük, hogy mi bánt, akkor mindig szép szavakkal megvigasztalt. Ragaszkodtam hozzá, pontosabban később rájöttem, hogy attól paráztam, hogy egyedül maradok és nem kellek majd senkinek, ha ő nem lesz. Nagyon finoman, szintre alig észrevehetően ő még erre rá is erősített mindig. A kapcsolat végére egy önbizalomhiányos, szeretetéhes, bizalmatlan emberi roncs lettem.
Egy céges tréning vezetőjének köszönhetem, hogy a maradék erőmet végül összekapartam és kiléptem a kapcsolatból. Utána következett fél év kőkemény zaklatás, rendőrök, öngyilkossággal való fenyegetőzés, stb. Azt is átvészeltem. Másfél évvel később menyasszony lettem és hamarosan a harmadik házassági évfordulónkat ünnepeljük a férjemmel. Most már boldog vagyok, de nagyon nehéz volt felállni.
Te írtad: "Megtettem már nem egyszer..."
Ha már többször próbáltad megbeszélni és még mindig nem sikerült, akkor vagy tesz a pasi arra amit mondasz vagy Te nem kommunikálsz megfelelően. Ha előbbi, akkor minél előbb lépsz le annál hamarabb van esélyed mást találni. Ha utóbbi akkor meg benned van a hiba és ezért kár őt okolni.
Nem bántani akarlak, mielőtt támadásnak éled meg amit írtam, de ha többször próbáltad már és még nincs eredménye akkor annak oka van és amig nem találod meg az okot, nem fogsz tudni változtatni sem.
Most olvasom csak "méltóság"
Pfff
Mintha neked mindegy lenne hogy van sapkája vagy nincs
Mi kellene több ha elmondja hogy szeret stb.?
Nagy vagyonod van hogy veled van?
Magad állitasz fel olyan problémákat amik nincsenek
Egy jogos talán
Ha elmész barátnőkkel és morog, "tedd a helyére" rendesen. De a vele találkozás helyett menj mással el
Szerintem játszmázni semmi képpen ne akarj, ha eddig csináltad is, sürgősen szüntesd meg, mert hosszú távon többet ártasz vele mint amit használsz.
A francért nem lehet leültetni és elmondani neki, hogy szerinted ez így nem jó vagy zavar, vagy ... . Ha megérti jó, ha nem akkor minél hamarabb lép le annál előbb van esélyed olyan pasit találni akivel működik a dolog.
Szerintem amelyik kapcsolatban jatszmazni kell ilyen modon, az kisiklott.
Legy onmagad, ha neki ez nem felel meg, majd masnak meg fog.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Hogyan őrizzük meg a fiatalságunkat?
- Talán jeleztek, kiknek őrizzük emlékeiket?
- Diétázás terhesség alatt, avagy hogyan őrizzük meg súlyunkat...
- Milyen ételeket érdemes fogyasztani, hogy megőrizzük egészségünket?