Hogy mondjam el, hogy van barátom? (beszélgetés)
Irj nekik egy levelet amiben ez áll:
Kedves Anya és Apa!
Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet.
Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja.
Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában.
Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak.
Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy Ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok.
Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha több pasival csinálom, vagy lóval.
Szia anya, apa!
Ma nem alszom itthon, de ne parázzatok, nem leszek egyedül, lesz aki vigyáz rám:) - és kezdj el vadul pakolni egy táskába, papucsot, csipkés, szexi hálórucit, parfümöt.
Az első döbbenet után marhára fognak örülni, hogy csak barátod van, udvarol és csak moziba mész vele:)
Szia!
Nekem kb 8 hónapja kellett ezzel előállnom az idősebb szüleim előtt, azelőtt én sem nagyon nyíltam meg.
Én annyit mondtam, hogy megismerkedtem egy nagyon aranyos sráccal, és boldoggá tesz és szeretném ha majd egyszer megismernék ők is, mert úgy érzem, hogy fontos lesz nagyon a számomra. :)
Sok sikert, és ne félj nem hiszem, hogy ne örülnének a boldogságodnak! :)
Hát én majdnem 15 voltam amikor megismertem a párom ő meg 18volt!Én hamar bemutattam nekik nem szégyeltem őt!
Anyum pont barátnőjénél volt én meg a lányával meg a Párommal voltam és beszéltünk telefonon és oda hívták hogy mutassam be és bemutattam!
Aznap este oda jött hozzánk apum már aludt!De pár nap múlva ő is megismerte. Mi még 1hónapja sem voltunk együtt!
Azóta már a férjem lett és van egy kisfiunk!
Szóval ne félj most is és később is ugyan úgy fognak reagálni!Kerek perec mond meg hogy 1hónapja van egy párod és szeretitek egymást!
Ennyi.
Majd írd meg mire jutottál.
Nem tudom..talán mondhatod, hogy megismerkedtem egy fiúval és találkozunk ma, jól kijövünk.
Viszont egy hónap még elég kevés idő, lehet nem is kellene még mondanod semmit, csak abban az esetben ha számon kérik tőled j hova mész.
Ha idáig ez nem volt téma nálatok, akkor lehet nem is igazán érdekli a szüleidet, az egy dolog, hogy Te szégyellős vagy, de az édesanyádnak ezt a témát meg kellett volna már pendíteni.
Ő az első barátod?
Egyszerü, állj oda szüleid elé és mond meg, hogy van egy kedves fiú aki udvarol.
Anyu. Járok valakivel.
Hmm?
További ajánlott fórumok:
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Szerintetek elmondjam a barátomnak hogy kicsit féltékeny legyen és észbe kapjon?
- A barátom irányítani akar engem. Hogyan mondjam meg neki, hogy hagyja ezt abba, én vagyon az idősebb?
- Gyerekkoromban molesztáltak mikor mondjam el az új barátomnak? Főleg férfiak véleménye érdekel.
- Elmondjam a barátomnak, hogy tetszett egy másik srác?
- Elváltam, új barátom van. 5 és 2, 5 éves gyerekeimnek hogy mondjam el, - fokozatosan, vagy egyből akár ott is aludhat stb-hogy ne sérüljenek