Gyerekkoromban molesztáltak mikor mondjam el az új barátomnak? Főleg férfiak véleménye érdekel. (beszélgetős fórum)
Szia!Én azt hiszem,hogy te még nem tudtad ezt a "dolgot" feldolgozni előbb egy jó pszichológust kellene keresned.Valahogy nekem ez jön le az írásodból.Ha már biztos lábakon állsz akkor bátran és szerintem ügyesen rá fogsz érezni kinek és mikor mondhatod el.Sok sikert és boldogságot az életben.
Nem neked kell szégyenkezned!!
Helloka...
Engem a mostohoaapám molesztált 2 évig (11-13 koromig)...DE sajnos, fogalmam sincs hogy hogyan mondjam el, ezt a barátomnak, mert szégyellem a dolgot. Tudom hogy jo lenne neki elmondani, de iszonyatosan félek, mert már volt úgy, hogy elmondtam valakinek, és emiatt elutasított...Segítsetek, mit tegyek?
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat.
Múlt hét elején elmondtam, és minden rendben volt, megértően fogadta, ahogy számítottam rá.
Igazából talán nem is a reakciótól féltem, hanem hogy hogyan tudok majd higgadtan és tiszteletet érdemlően beszélni róla. De simán ment minden és nagyon büszke vagyok magamra.
És a srác sem okozott csalódást... :)
Nagyon sajnalom a tortenteket.
Ha nem vagy biztos benne, hogy el szeretned mondani, attol meg elmondhatod neki, hogy fogjuk vissza magunkat, tul gyors neked ez a tempo.
Lehet durva leszek, de: ha ez a kapcsolat AZ a kapcsolat akkor a srac is megerto lesz, ha pedig tovabb nyomul, akkor megette az egeszet a fene.
Nem lehet amugy sem egymasra zuditania multunkat nem lehet egybol kiismerni a masikat.
Ha komoly kapocsolatot akarsz es fog mukodni, akkor szerintem ne ragodj h mikor mondod el neki, azt hiszem erezni fogod mikor eljon a pillanat.
Szia!
Tudom, hogy inkább a fiúk véleménye érdekel, de azért hátha tudok valami okosat mondani Neked!
Szerintem ha komolyan gondolod a fiúval érdemes előbb elmondani, mint később, mert ilyenkor kiderül egy kicsit, hogy mennyire számíthatsz rá.
Sajnos nekem volt olyan pasi, aki, egy probléma láttán megfutamodott.
Nekem is hülye gyerekkorom volt, és teljesen lehet, hogy soha nem lehet feldolgozni. Ha ezt valaki nem tudja megérteni, akkor az had menjen.
Miert kell ezt elmondani?
Vagyis hol van az a kapcsolat?MIlyen mely?
1-2 het utan nem is kell ezt elmondani
Hát, erre azért nehéz válaszolni, mert nagyban függ attól, hogy milyen mélységet ért el mér a kapcsolatotok.
Az első reakciója valószínűleg az lesz, hogy meg akarja keresni, aki ezt tette veled. :-)
A második pedig, amit érezni fog, a gondoskodás és a szeretet...
Szerintem ne félj elmondani neki. Ha ő a nagy ő, tudni fogja kezelni a helyzetet.
biztos feldolgoztad? en ugy erzem meg nem teljesen ha ilyen fontos.
azt hiszem erdemes az elso szeretkezest megelozoen.
Gyerekkoromban molesztáltak, és ez elég súlyos kihatással volt az egész életemre, főleg érzelmi szempontból. Kemény munkával sikerült feldolgoznom, és ma már boldog, vidám, kiegyensúlyozott nő vagyok. Nemrég megismertem egy nagyon szimpatikus srácot, és nem tudom, hogy mikor beszéljek neki erről. Egyáltalán mit gondolnak ilyen esetekben a férfiak -férfival még nem nagyon beszéltem erről-, mire számíthatok?
Mindenképp el akarom majd mondani, de nem tudom, hogy mikor tegyem. Pasik légyszi segítsetek!!!
További ajánlott fórumok:
- Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? - És mi lett belőled?
- Családon belüli molesztálás
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Mai gyerekek kontra mi gyerekkorunk
- Szerintetek elmondjam a barátomnak hogy kicsit féltékeny legyen és észbe kapjon?
- Elmondjam a barátomnak, hogy tetszett egy másik srác?