Hogy lehetne több pontot összegyüjteni a dominó játékban? (tudásbázis)
Ha illik, egyből leteszem, ha nem amíg csak egy üres helyem marad, gyűjtöm. Előfordult már, hogy egyszerre 3-4 db-ot le tudtam tenni. A dzsókert sem teszem le egyből, ha van hely, kivárom a kedvező pillanatot, több letételére. Eladni olyankor érdemes, amikor keveset látni az aukción. Ha 2-3 letehetőm lenne, a szükséges 1-et megveszem (kerül, amibe kerül!).
engem sem a pontok érdekelnek...
és kül ez a játék jó azon kívül valamire hogy gyüjtöm a pontokat?
Jobban haladni úgylehet, ha minden dominót felveszel, akciózol közben, és sikül leraknod. A haladás egy bizonyos szint után már elég lassú, de kitartással előbbre lehet jutni.Lassan de biztosan. Sok sikert.
Ez igaz,de ha veszel minimum 3-pontot levon(sajna a 2-pontosak között soha nincs olyan amilyen kellene),a lerakásért pedig csak 1-et ad.Ugyan ott vagyok...
Engem nem a pontok érdekelnek, hanem minél több dominót tudjak lerakni. De azért akkora rajongó nem vagyok, hogy éjjel felkeljek!
én akcióra szoktam rá menni.
én azt gondolom érdemes benézni az aukcióra mert kilehet olyan dominót fogni, hogy utána 2-3 dominót is letudtok rakni a sajátból
koszonom az ottleteiteket ,megprobalom ugy csinalni.
összegyüjtőm a lehetséges dominókat és csak azután teszek aukcióra
pedig én mindig azt nézem, hogy sikerül-e előbbre lépnem
Most,hogy olvaslak titeket én azt sem tudom hanyadik vagyok...
Én úgy próbálom a dominórát elcsípni,hogy háromnegyedkor nézem meg, ha szerencsém van, akkor sikerül kapni egy dominót, és ha a következó órában is lesz, akkor szinte fél óra alatt kapok két domonót. De sajna, nem mindig van egymás utáni órákban! :-(
nem hajtok én sem a pontokra , de nagyon szeretnék már a 630. helyről egy kicsit előbbre jutni , mert ott küzdök már 1 hónapja.
Én már régen nem a pontokra hajtok, hanem szórakozásból dominózok. Ha kell, eldobok, ha kell veszek. A helyezésem meg hidegen hagy.
:))
Ja, és aki teheti tartson 24 órás ügyeletet a gép mellett vagy ne csak egyedül játsz! A 24 órás ügyeletet még megtenném, ha módom lenne rá, de egyedül akarok játszani.
Olvastad már a jétákszabályokat?
Azt hiszem, hogy azzal lehet a legtöbb pontot összeszedni, ha az ember a lehető legtöbb kapott dominóját eladja. Amit nem tud eladni azt betenni a sorba. Én az aukciózást nem élvezem, a minél több dominó lerakására törekszem. Amit nem tudok letenni, azt adom el. Az "eldob"-ást kerülni kell!
Eleinte, ha egy dominó letehetővé vált, azonnal le is tettem. Most már megvárom, hogy mind az 5 hely beteljen, mert lehet, hogy egy később másik dominót jobb letenni, mert akkor esetleg több dominót is le lehet tenni egymásután. Jelenleg van két letehető dominóm, mind a kettőtől meg tudnék szabadulni, de várok, hogy még 3-at kapjak és majd akkor. Nem fognak elszaladni.
valami jo otlett jo lenne ,en meg csk par napja jatszom szoval probalkozok.
Ez esetben csak sok szerencsét tudok kívánni, mert valóban szerencse is kell az idő mellett ahhoz, hogy valaki előbbre jusson a toplistán!
Valóban dupla pont jár érte, de amikor felrakod -1 pont. Tehát összességében 1 pont. Így aztán ugyanannyi mintha domit raksz le.
Én is megrekedtem a 300. hely környékén!
Köszönöm a segítőkészséged, aranyos vagy! Sőt, látom Rajtad, hogy jó ember vagy, nem is félnék megadni a jelszavam, de igazából arra vagyok kíváncsi, hogy az én szabadidőmmel, tudásommal és szerencsémmel mire jutok. A többi csak szöveg részemről! :D
Sajnos én sem tudok előrébb kerülni a helyezésben.
Igyekszem kihasználni a dominórákat, aukciózom, kis pontért vásárolok. Hiába, nem jön össze. Mintha idebetonoztak volna.
Ha aukcióra teszed a felesleges dominódat,de onnan nem vásárolsz.Így nővelheted a pontjaid számát.
Én a lerakásban szeretnék feljebb kerülni,én erre hajtok.
Ha idegesít a domi, akkor egyszerűen ne vegyél fel soha egyet sem. Nem kötelező játszani, ez csak egy lehetőség.
én egy darabig figyeltem a dominókat, de most már inkább elkezdtek idegesíteni.
jó lenne, ha valahogy ki lehetne kapcsolni ezt a funkciót (kilépni a játékból)
Én is elfoglalt vagyok itthon is, de azért van két percem felvenni a domikat. Keress ismerőst aki neked is felveszi! (ha tudnám a jelszavadat én is megtenném szívesen)
Én szinte csak aukciózok! Egyébként szerintem is nagyon ritkán ad Hoxa dominót és ajándékot is. Aki dolgozik vagy kisgyereke van annak "ünnep" az elfogott dominóóra.
További ajánlott fórumok: