Hogy lehetne segíteni, javítani a köröm állapotán? (tudásbázis)
8. 0275778468
2014. nov. 13. 14:35
japán manikür
7. d41005143d
2014. nov. 13. 03:29
helyes etkezessel.
6. esther78
2014. nov. 6. 13:37
Szerintem ez genetikai kérdés. Nem hinném hogy attól változik a köröm hogy milyenre vágod. Én mindig kerekítem a kislányom körmeit, de sose volt ilyen probléma vele.
5. filimami
2014. nov. 6. 13:13
Ha jól értelmezem, amit írtál, akkor szerintem ez alkati dolog. Alapvetően úgy kell vágni a körmöt, hogy a két oldalon le legyen kerekítve (ha engedi, célszerű kicsi reszelővel megigazítani, hogy ne akadjon bele semmibe, illetve ne karmoljon), tehát szerintem először jól csináltad. Mert ha teljesen egyenesre vágod és olyan a körömágya, akkor akár be is nőhet a körme.
4. Boggi85
2014. okt. 27. 12:56
Épp alszik a babó, ha felkelt csinálok képet. Amúgy úgy értem, hogy a körmök széle nem szépen egyenesen előre nő, hanem két oldalra, kifelé.
3. f8db0709b8
2014. okt. 26. 13:57
????
Ezt nem értem....én is vágom/vágtam 2 gyerek körmét,plusz az enyémet,ilyennel még nem találkoztam....van képed róla?
2. 3d787b167a
2014. okt. 26. 12:20
Kép?
Nem értem ezt a szétnövéses rész.
1. Boggi85
2014. okt. 26. 12:18
Van egy másfél éves kislányom, akinek sajnos a körme nem szép egyenesen nő, hanem két oldalra, szét. Valószínűleg én (is) vagyok a hibás, mikor vágtam neki kisebb korábban, akkor nem teljesen egyenesen vágtam, hanem egy picit kerekítettem a szélét. Már tudom, hogy azt nem lett volna szabad, és azóta egyenesen vágom neki, de így meg nagyon karmol. Esetleg ha van valakinek valamilyen ötlete, tanácsa, hogy hogyan tudnék javítani a helyzeten, azt megköszönöm. Tudom, hogy már nem lesz olyan egyenes, mint szeretném, de azt se szeretném, ha ennyire szétfele nőne neki. Előre is köszönöm a tanácsokat, tippeket.
További ajánlott fórumok:
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- Van ötleted? Hogyan lehetne javítani a hangszálaim állapotán?
- Szem körűl ki van repedve a férjem bőre. Mivel lehetne segiteni?
- Tudna valaki segíteni, hogy homlok és arcüreg gyulladást mivel lehetne eredményesen kezelni?
- Mennyiből lehetne kihozni egy fürdőszobát, ha csak a helyiség van meg és a falakat plafont is javítani kell?
- Valaki esetleg tudna segíteni kijavítani ezt az irodalom fogalmazást?