Hogy lehet pénzt adni jópofán nászajándékba (beszélgetés)
Szia!
Láttam egyszer virágcsokrot, ahol a virágok helyett pénz volt dróton, de úgy elosztva, mintha virág lenne :) Persze lehet benne virág is.
Tök jó, ötletes volt.
A lányom most volt esküvőn ő mesélte...
Torta alakú dobozra valahogy gyurma segítségével volt a sok papírpénz betekerve és szorosan egymásmellé tűzve(Holnap meg kérdezem a lányom,és ak le írom részletesen)
A másik,valami fém dobot,ami úgy nézett ki mint egy elöltöltős mosógép(de lehet h játék mosógép volt)Abba volt beletömködve egy csomó pappírpénz(pénzmosás),és egy csomó kaparós sorsjegy!
Szia!
Nézz bele a naplómba:
[link] volt a Húgomék esküvője, Ők is pénzt szerettek volna, én tésztába tekertem nekik:-)))
Nagyon nagy sikere volt!:-) Ja, a 31. hozzászólás mellett van a kép!
Én nemrég voltam egy lakodalomban, ahol az ifjú pár kapott az egyik barátjuktól egy apró kincses ládikát, és abban volt a pénz, de úgy, hogy alul volt a papírpénz, a tetejére meg egy csomó apró volt szórva, mindenféle pénznemben, meg kis kövecskék, úgyhogy tényleg úgy nézett ki, mint egy kincsesláda.
Egy másik barát pedig összetekergette a papírpénzt, és szívformát csinált belőle a pár egyik kinagyított fényképe köré... de nem tudom, hogy hogy erősítette oda, mert nem láttam közelről.
A többség egyébként borítékkal ment... a férjem poénkodott is ezen, hogy: "olyan, mintha műtétre várna ez a sok ember" ;)
Virágcsokorhoz kötve szuper!
Felfújt lufiba több kis lufi,és szépen hajtogatott papírpénz!
Mi az unokahugomtól kaptunk egy nagy képkeretbe pakolva pénzt. Szerintem az nagyon ötletes.
Egy másik ismerőstől pedig ásót-kapát-nagyharangot kaptunk. A harangban volt a pénz elrejtve.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Mennyi pénzt illik adni nászajándékba kollégának?
- Mit lehetne nászajándékba adni olyanoknak (apósomék), akiknek már mindenük megvan?
- Pénzt adok az öcséméknek nászajándékba. Hogyan adjam? Vicces megoldás?
- Mennyi pénzt szoktak testvérnek adni nászajándékba?
- Mit lehet venni lánybúcsúra?Mennyi pénzt lehet adni nászajándék helyett?