Hogy lehet gyorsan állást találni? (beszélgetés)
Pénteken kezdek. :)
Nem ez álmaim állása, de a munkaidő kisgyerekes anyának is megfelel, és lesz bevételem. Ettől még nem adom fel az ideális munkahely megkeresését.
A titok: bő egy hónapja valakivel kedves voltam, ő beadta az önéletrajzom, és behívtak. Karma.
Megéri jónak lenni.
mi valótlant állítottam ?
szállj le a földre :D
Azon kivul, hogy az en "szakmamban" ez nem igy mukodik, kivancsiva tettel.
A parom a vendeglatasban dolgozik nyolc eve, volt pultos es uzletvezeto. Legutobb egy torok etteremben volt ez utobbi, de ket napja kirugtak a torokok.
O nem valogatos, tudsz neki valamit?
(Nehogy azt mondd, hogy nezze a hirdeteseket, mert ebben a szakmaban meg fokozottabban ervenyes, mint a tobbiben, hogy egy helyre szazak jelentkeznek...)
szóritok neked ha szabad :)
sok sikert :)
ha van ott ismerős az még jobb mert legalább be ajánl és ha normális a főnök fel is vesz, ha nem akkor dögöljön meg a fönök :D xd
értem, idáig mennyi éved van meg ha nem titok ?
idegbajt? o hát én már józan bolond vagyok :D mehetek a dilisek közé xd :D
ha van kérdésed tedd fel bátran ne kimélj :D
nem estem senkinek :D
nem dolgoztam még és nem voltam munkanélküli sem azért kösz hogy elmontad :D
Ajjajjjajjjajjajjj!
Szorítson mindenki, vasárnap vallásosak mondjanak el értem egy imát, boszorkányok varázsoljanak, többiek vallásuk szerint bűbájkodjanak!
Találtam egy hirdetést, tutin rám lett szabva az állás, jelentkeztem, és...még ismerős is van a cégnél. Őt kértem meg, szóljon pár szót.
Ennek ellenére sem reménykedem túl sokban, de fogalmazzunk úgy, hogy megtettem minden tőlem telhetőt.
32 vagyok. Hát, elég sok van még a nyugdíjig. :D
És tartok tőle, hogy rokkantként is pont úgy idegbajt kapok itthon, mint munkanélkülin tengődve.
Neked vagy soha nem volt munkahelyed, vagy soha nem voltál munkanélküli. Ha valakinek megszűnik a munkaviszonya, megkapja a papírjait, bemegy a munkaügyi központba, kérelmezi az álláskeresési járadék megállapítását, és ha annak a folyósítása lejárt, akkor mehetsz az Önkormányzathoz. Remélem ez így érthető lesz Neked is!
A nyugdíjnak pedig nincs köze a segélyhez. Tájékoztatásul nem mindenkire vonatkozik a 40 év munkaviszony megléte... Ha valaki segélyben részesül, és betölti a rá irányadó nyugdíjkorhatárt, azzal a nappal megszűnik a segélye, függetlenül a nyugdíjtól. Remélem ez is világos. Mielőtt "nekiesnél" bárkinek is, tájékozódj, és ha nem világos valami kérdezz.
nem fogunk össze veszni de én ugy tudom a munkaügytől semmit nem kap az ember na mind1, mindenki másképp tudja, ha valakinek megvan mondjuk a 40 éve akkor a nyugdíj folyósítóhoz kell menni :D
mondjuk ha sok az átfutási ideje a nyugdíjnak akkor lehet megéri segélyt kérni, csak kérdés hogy ha kér segélyt nem veszti-e el a segély miatt a nyugdíjat valaki... erre kiváncsi lennék...
vagy ha valaki olyan türelmetlen hogy a segélyt kéri és közbe elmegy nyugdijba akkor mi lesz? érdekelne....