Hogy lehet az elveszett motivációt visszaszerezni? (beszélgetés)
Én nem azt mondtam, hogy ezt kell tenned, hanem azt, hogy én ezt tettem, és bevált. Egy próbát Neked is megér, és szívből kívánom, hogy sikerüljön!!!
Sok ismerősöm van, többek között az anyukám, aki nem tudja elengedni a halottait, pedig a végső nyugalmukhoz nekik is szükségük van erre.
És ha végképp nem sikerül, tényleg keress egy szakembert, aki átsegít ezen a nehéz időszakon.
hm, akkor nekem is ezt kéne tennem?
nem múlik... és ha valami gondom van, rögvest rá(juk) gondolok, és akkor bőgök egyet, mert már nem tudom megosztani velük - se a gondot, se az örömet
Anyuval jó a kapcsolatom, ebben szerencsém van.
Jól látod próbálom visszaszerezni a régi énemet, hogy ott folytassam ahol abbahagytam, csak valahogy mégsem megy.
Beragadtam a sárba.
Anyukáddal mennyire bensőséges a kapcsolatod?
Ahogy látom, eltűnt belőled a tűz, a lelkesedés. Talán úgy érzel, mint Arany János, amikor megírta a Letészem a lantot c. versét?
Mi az amit úgy érzel, hogy leginkább eltűnt az életedből a keresztanyád halálával?
A sportot azért kérdeztem, mert természetes módon termel boldogsághormont, és a bogyókkal ellentéteben tartósan.
Édesanyámmal lakom, vannak még itthon állataim, kutya, macska, madár, teknős, már ebből is látszik, hogy nem vagyok egészen normális. :))))
Jó kézügyeségem van festek, vagy képet, vagy a lakás.
Lenne erre ezek az előre beszámozott festmények, ebből is van pár ami rám vár.
Lakásra is megvettem mindent, csak fel kéne a falra kenni.
Írok is cikkeket egy weboldalra.
Sport nem sok van, a kutyát viszem le sétálni.
Amit leírtál, még nem feltétlenül depresszió.
Eltűnt valaki/mi az életedből, aki/ami fontos volt számodra, és természetes, hogy a gyász mellett már a régi életedben nem találod a lendületet.
Írod, hogy van hobbid, megcsinálod a feladataidat. Ezek nagyon jók.
Milyen hobbid van?
Szoktál sportolni?
Kivel/kikkel élsz?
Köszi nektek:)
Járok áterhez, amit adott bogyót, csökkentette a tüneteket pl.szorongás.
Minden müködne, csak ez az egy az ami elveszett.
Én is azt hiszem,hogy ez depresszió,a többiek jókat írtak.
jobbulást kívánok
Erre nehéz konkrétumot írni, én is vagyok így sokszor, és megpróbálom nagyon tudatosan keresni a körülöttem levő pozitív dolgokat, a dolgokban rejlő lehetőséget.
Kicsit depresszió szaga van annak amit írtál, talán tényleg szakemberre lenne szükség, pl kineziológus
Öt éve meghalt a keresztanyám, aki egész életemben mellettem volt.
Egyetlen egy dolog van amit nem találok meg azóta, az a motiváció.
Megcsinálok mindent, de nem visz a lendület.
Hobbim is van jó pár, de nincs hozzá kedvem, hogy csináljam.
Csak tengek-lengek, de nem találok vissza a régi kerékvágásba.
Nem tudom, hogy lehetne az elvesztett motivációt visszaszerezni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet visszaszerezni egy kutyát, ha a megtalálók nem akarják visszaadni?
- Hogyan lehet elveszett osztálytársakat megtalálni 20 év után?
- Ha elveszett a pénz a postán, hogyan lehet megkerestetni?
- Hogyan lehet pótolni elveszett iskolai bizonyítványt?
- A postán elsőbbségivel lett feladva egy levél, amibe személyes adataim voltak és elveszett! Hol reklamálhatok, mit lehet tenni?
- Hogyan lehet új tajkártyát igényelni ha az elveszett?