Hogy kezdjek bele egy ilyen kapcsolatba? (beszélgetős fórum)
Ezek mi voltunk a férjemmel..
Voltam én, aki nem akartam kapcsolatot,( sorra a kis szeretőim ragaszkodtak, esküszöm, minél távolságtartóbb vagy, annál jobban akarnak..)
Volt egy állandó szeretőm, ill. én voltam a fiú szeretője.Mert hogy kapcsolatban volt egy másik nővel. Nekem teljesen megfelelt. jött, mikor kell.
Majd a haverom felajánlotta, hogy eljönne hozzám..
Neki is volt egy szertője,ill. ő volt a nő szeretője, mert házas volt a csajszi..., és ez mellett durva szerelmi csalódásnak volt a haverom elszenvedője.
Eljött, lefeküdtünk egymással. Másnap minden megbeszélés nélkül, mind a ketten lemondtuk a szexet a másik féllel. Onnantól, csak mi voltunk és elválaszthatatlanok lettünk. Majd ezt követően 13 év barátság, szerelem ,harmónia van köztünk, pedig azt mondtam neki az elején, hogy csak barátság, semmi nyálasodás, meg kapcsolat, sem elszámolás..
Ennyi. Nem tudhatod mit hoz a jövő, de nem kell mindentől félni!
Amikor elkezdődik valami két ember között, sosem tudhatod előre, hogy mi alakul belőle. Lehet, hogy barátnak, havernak jók vagytok együtt, a szex meg hatalmas kudarc lesz. Ezért hülyeség előre leszögezni, hogy valaki csak komoly kapcsolatot akar.
Legjobb példa a húgomék: mindketten úgy indultak a párjával, hogy egyikük sem akar komoly kapcsolatot. A húgom már túl volt egy váláson és volt egy gyereke. A párja pedig abszolút nem akart elköteleződni, a haverok és a bulik volt az élete. Elkezdtek találkozgatni... Ennek már kb. 12-13 éve és szuper kapcsolatban élnek, azóta született egy közös gyerekük is.
Szóval szerintem teljesen felesleges ennyire rágörcsölni arra, hogy ki milyen kapcsolatot akar. Úgyis az idő dönti el, hogy mi lesz belőle...
Hát, akkor vagy bevállalod a laza kapcsolatot, vagy nyitsz az új felé.
Neked kell eldöntened, te vagy ott, te érzed, hogy mit súg a szíved. Mi itt csak külső szemmel okoskodunk olyanba, amiről sokat nem tudunk.
A mentalitások különböznek, ezért nincs egyforma tanács sem.
Miért utasítottad vissza őt korábban?
Erre nincs helyes válasz szerintem.
Azért mert nem akar valaki ejtőernyős lenni, még lehet egy fantasztikus élmény az életében egy tandemugrás, még meg is szeretheti, ki tudja ezt?
Nem te vagy az ideálja, nem szerelmes beléd, nem olyat keres magának, mint amilyen te vagy. De alkalmi partnernek jó vagy te is, amikor nincs más.
Gondold végig, hogyan képzeled el a jövődet (család, gyerek) vagy beéred ilyen "pótalkatrész" szereppel. Milyen párkapcsolat lenne az, ahol a másikat rá kell beszélni, hogy lépjen?
Nem biztos, hogy rá pazarolnám az éveimet.
Lépj tovább,,lehet hogy ha látja hogy ezt teszed,,felébred benne az ösztön.
Ha nem akkor sem veszítettél hisz nem volt mit.
Elmondtam már neki rengetegszer, de ő minden alkalommal azt mondja, hogy ő akart velem párkapcsolatot, de akkor nem voltam felkészülve rá. Mostmár ő csak ilyen kötetlen kapcsolatokat akar, ahol csinál mindenki, amit akar, akivel akar, úgy, hogy nem kell megkérdezzük a másikat. Ott tartunk, hogy látom rajta, hogy nem akar elveszíteni, mert mindig kérdezi, hogy akkor meg beszélő viszonyban vagyunk ezek után, meg jóban vagyunk, még keressük egymást, de valamiért annyira nem vagyok fontos neki, hogy kapcsolatba kezdjen velem.
Tisztában van ő is azzal, hogy több van bennem, hogy nem az a nő vagyok, akivel a férfiak csak játszanak. Ezt onnan tudom, hogy ő mondta, de valamiért mégsem kellek neki kapcsolatra.
Próbáltad már elmondani neki, mit érzel? Mit szeretnél, mire vágysz?
Kezdhetnéd ezzel.
Hozzáteszem, hogy én ami a szívemen a számon típus vagyok, de eddig bevált!
Nagyon régóta jó viszonyban vagyunk. Mindketten látjuk azt, hogy valahogy a másik ember hoz színt az életünkbe. A kémia szintén megvan, mert egyre többször mondja ő is, hogy akar engem, és én is egyre többször érzem ezt.
A baj ott kezdődik, hogy ő nem akar olyan kapcsolatot, ahol elvárások vannak a másik iránt, ő nem akar párkapcsolatot, ő állítólag nem akar elköteleződni. Nem kértem tőle soha, hogy vegyen feleségül vagy ilyesmi. De ha ennyire megvan az összhang, miért ne lehetnénk együtt?
További ajánlott fórumok:
- Pasik szerintetek a nők miért gondolnak bele többet a kapcsolatba? Hol csúszik el a dolog?
- Mi az, amivel kapcsolatban nem tűröd, hogy mások bele szóljanak?
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba?
- Szerintetek bele lehet úgy szeretni valakibe, hogy nem volt köztetek semmilyen fizikai kapcsolat, viszont azon kívül szinte mindent tudsz?
- Ha valaki belép egy chat vonalra, vagy társkeresőbe, hogyan lehet megnézni, hogy csak nézelődött vagy valakivel felvett-e kapcsolatot?