Szerintetek bele lehet úgy szeretni valakibe, hogy nem volt köztetek semmilyen fizikai kapcsolat, viszont azon kívül szinte mindent tudsz? (beszélgetés)
Hajaj.... Inkább nagyon erős vonzalom.
Nagyon helyes és engem a szeme "tett tönkre", ahogy rám nézett. Semmit sem tudok róla, de ahhoz nem is kell, hogy fizikailag odalegyek érte. A lelkét nem ismerem, de tetszett ahogy beszélt, a hangja...
Igen, női, ott a pont.
Csak a kérdés cuki szivárványos unikornisos kislányosan naív volt :D
Amúgy ez a fórum magától talál ki hashtageket? 😂 lol
Egyébként rólam van szó, ez inkább pszichológiai kérdés. Bipolaris vagyok és borderline, valamint tökéletességmanias. Kiskoromtól kezdve “rá szoktam kattanni” filmes karakterekre, vagy bárkire, aki “tökéletesre” van formálva, de ezek egy idő után elmúlnak és köze sincs a szerelmhez. Nem tini vagyok már, hanem 24 éves.. 3 éve találtam valakit, akibe viszont tényleg halálosan beleszerettem, amikor épp nagyon ilyen szakaszban vagyok, már az ő hiánya is elég ahhoz, hogy öngyilkos akarjak lenni... úgy tökéletes ahogy van, ehy létező személy és semmivel nem kellett felruháznom, magától hoz minden tökéleteset. A férfiaknak, akik akarnak, esélyt sem adok, mert nekem az az alomvilag kell, amit ez a pasi megtudna adni az életben. Mindig vagy dilemma, hogy kövessem-e az életét, vagy sem... egy éve kiderült, hogy randizgatott egy lánnyal, mikor megláttam olyan volt, mintha leütötek volna... a pszichológus annyit mondott erre az egészre, hogy nem tudhatod, hogy milyen a való eletben.
Egyébként az apám is beteg, 15 éve elvált tőle az anyám, de a mai napig bőgve hívogatja, hogy béküljenek ki... sajnos ez a sorsunk.
Itt azon van a hangsúly, hogy a szerelem tárgy lehet,higy nem is ismeri az imádóját.Úgy bálványoz valaki egy nőt vagy férfit, hogy még beszélőviszonyban sincsenek.
Ha a kérdésnek azt a részét nézzük, hogy lehetséges-e fizikai kapcsolat nélkül beleszeretne valakibe:szerintem találkozás nélkül, csak telefonon vagy neten beszélgetve, nem.A “beleszeretéshez” kell a fizikai vonzalom.De persze lefeküdni nem kell ahhoz a másikkal, hogy beleszeress.
Mindent tudsz róla*
Talán kezd ott hogy se te, se a pszichológus, nem tudtok róla semmit, a mindenhez képest. Ha meg akarod ismerni, és ő is Téged, akkor nyert ügyetek van, bármi is alakul ki belőle. Amelyik pszichológus, őszinte, magát is feltáró kérdések nélkül egy harmadik személyt jellemez a háta mögött, csak a diplomáját színezi magának. Sajnos ma az a sikk, hogy kinek színesebb a diplomája.
Mindent tudsz a pszichológusról is, akire hivatkozol? Vagy csak Ti tudtok mindent valakiről, akit nem is ismertek, csak megítélitek a köztudat alapján?
Valóban ezek el szoktak múlni a tini korral.
Másfelől az illető soha nem fog "csalódni"és reménykedhet hogy elmúlik ez a délibáb.
Én hiszek ebben, viszont van, hogy pszichológus sem...
???
Meg a senki sem.
Mindent tudsz róla*
Most itt nem arra gondolok, hogy latod Brad pitt-et egy filmben és utána még gondolsz rá pár hétig és nem is arra, hogy rajongó vagy, aki koncertekre megy. Hanem, hogy konkrétan halálosan szerelmes vagy valakibe(vagy a róla kialakított képbe), aki közszereplő és mondjuk emiatt a depressziód mellé még szerelmi bánat is társul? Én hiszek ebben, viszont van, hogy pszichológus sem...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Több éves kapcsolat után, hogy léptetek túl az exeteken? Van még remény, hogy valakit ennyire fogok szeretni?
- Hogyan, egyáltalán lehet-e valakibe beleszeretni aki szeret?
- Társkeresőzés a kapcsolatban....lehet ezután még bízni valakiben?