Hogy kell játszani a HoxAkasztófa játékot? (tudásbázis kérdés)
Nagyon szeretem ezt a játékot,de tegnap hogy jártam!
Este állandóan lefagyott a gép,és éppen játszottam.
Idegesen itt hagytam a gépet,most reggel az volt az első,hogy indultam akasztani,és egy tegnap félbemaradt szó jött be,megfejtettem.36000 másodperc,és így is 25. lettem.de elég cikinek tartom!Ha valaki látja ezt a sok másodperced nem tudja elképzelni,mi történhetett!
:DDD
Én a pelenkát nem találtam ki. 3 gyerek után. :DD
Lányok!
Ma túllőttem mindenen.(((((((
Az őszhaj nem jutott eszembe((((((((
Legalább egy szál barna volna még.....((((
Nah ez van!
Imádom ezt a játékot.Miért szól rám,hogy "ne kattints olyan gyorsan!"
Vagy a gépem lassú?
Szia
Köszi a válaszod.Csak most vettem észre.Dühös vagyok!A megfejtés:"kudarcélmény" lett volna.Szerintem ez a két szó nem párosítható csak erőszakkal.DDDDDDDDD
Nézd az akasztófán az emberkét. Előbb a feje, arca, nyaka, teste jelenik meg, majd a lába is. Akkor dob ki a játékból.
Az én kérdésem az: ha feladom az adott szó megfejtését, az minek számít a listán?
Imádom ezt a játékot csak azt nem értem,hogy miért van vége akkor,ha hibás betüket jelölök meg.Nincs kiindulási pontom a szó eltalálására.Mennyi az idő?
Szerintem ez egy kicsit zavaró.Pár mp.alatt kidob.
Ha nem kapnék érte pontot,én akkor is játszanék!
Egyik legjobb játék,amit én nagyon szeretek!
Kár,hogy kevés az időm erre a játékra.
További ajánlott fórumok:
- A fekete macska kártyajátékot hogyan kell játszani?
- A PS2 játékot le lehet játszani PC-n?
- 3 hetes babának milyen játékot érdemes venni/ hogyan érdemes vele játszani, hogy ne unatkozzon napközben?
- Singels 2! Nemrég kezdtem el játszani a Singels 2 játékkal, és elakadtam egy kicsit. Segítsetek, ha ismeritek a játékot!!!!!
- Facebookon Uno játékot hogy tudok ingyen játszani?
- Hogy kell játszani a Traffic Control játékot? Nem tudom, hogy mi a játék lényege. Valaki tudna segíteni?