3 hetes babának milyen játékot érdemes venni/ hogyan érdemes vele játszani, hogy ne unatkozzon napközben? (tudásbázis kérdés)
Ők még először csak árnyakat látnak,nem biztos,hogy ezekre szüksége van.
Biztos örülsz neki,hogy ennyire erős baba,de vigyázzál vele,mert a gerinc melletti izmok még nincsenek kifejlődve,nehogy később gond legyen.
:D:D
Ez aranyos:D
Egy 3 hetes baba napközben annyit unatkozik, hogy ne unatkozzon inkább alszik:D
Lehet neki csörgő, bár megfogni nem tudja.A legjobb játék neki az anyukája;)
Az én drága kislányom már nem nagyon szeret aludni nappal. Azért szeretnék valami játékot neki, hogy legalább legyen annyi időm, hogy rendbe rakjam a házat és magamat.
Beszélek hozzá, ha fenn van, de egy idő utám már nem érdekli, hanem elkezd nyöszörögni, mocorogni.
(Tudom, hogy minden anyának a saját gyereke a legtökéletesebb és alegügyesebb) Az én babóm már pár naposan emelgette a fejét, most is kinyomja magát hason, meg tud állni a kezemen, fordítja jobbra-balra a fejét a kiságyban, sőt egyik oldaláról átfordul a másikra is.
Igaz, 42 hetesen született, biztos sokat jelent neki az a +2 hét.
Szóval, csak azt akartam ezzel mondani, hogy elég erős kiscsaj, és én úgy látom, hogy unatkozik napközben, ha fenn van.
javítás:
tapéta a falon
Ez aranyos:-)
Nyugi, egy 3 hetes baba nem tud unatkozni. Őt még minden érdekli, a tapéta a alom, a rácsvédö, minden:-) Játék még nem is nagyon kell, esetleg az alább felsoroltak. (2. hsz.)
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?
- Hallottatok már olyat, hogy valaki unatkozzon a GYES alatt?
- Mit tegyek, hogy napközbeni elalvás ne egy cirkusz legyen?
- Ki miért van otthon hétközben, napközben?
- Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon?