Hogy foglalod le a babát utazás közben? (tudásbázis)
Mi egy Tatabánya-Budapest táv non-stop végigsírása után döntöttünk az éjszakai utazás mellett. Nekünk is bejött, végig aludt a kishölgy. Valóban érdemes kipróbálni ezt az opciót, amennyiben módotok van rá...persze nem mindig közlekedhet az ember lánya ÉCCAKA.
Nálunk csak ideig-óráig válnak be a játékok, bolondozás...egy bizonyos perc után már igencsak kikívánkozik az ülésből a bébink, az meg ugye autóban nem szerencsés.
Hordozható dvd-n reklámokat néztek, később mesét. Az kötötte le a srácokat, amikor babák voltak.
Most semmi.
Csatlakozom a javaslathoz! Toljátok ki az esti etetés, fürdetés időpontját és a már alvás szélén lévő gyerekkel induljatok el. Nektek fárasztó lesz, de próbáljatok délután rápiheni az éjszakára + vezessetek felváltva!
Én mindig így utaztam a fiaimmal, ha hosszabb útra mentünk és nekünk bevált.
Sziasztok!
Július közepén utazunk Horvátországba, 1 éves kisfiam igazi örökmozgó, nehezen viseli ha egy helyben kell ülnie.
Hétvégén a Balatonnál voltunk, kb. 1-1,5 órát alszik, még kb. 1 órát lehet szórakoztatni, utána viszont sír a kocsiban.
Természetesen megálltunk többször, de sokat nem segített...ha van valakinek valamilyen praktikája, tippje, szívesen veszem.
A horvát út kb. 9 órás lesz.
Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Első randi utáni utazásra, hogyan lehet elegánsan nemet mondani?
- Te mivel foglalod el magad, ha egyedül vagy?
- Hogy lehet rávenni egy 5éves kislányt, hogy utazás közben ne szálljon ki a gyermekülésből?
- Háziállatot tartók! Ti hogy oldjátok meg a nyaralást, több napos utazást?
- Egy termékbemutatón nyertem egy 1 napos bécsi utazást 4 fő részére, hihetek nekik, hogy teljesen ingyen van ez az út?
- Hogy foglalod el magad?