Hogy bízzak meg benne ezek után?! (beszélgetős fórum)
Kicsit zavaros nekem ez az ügy. Ha a ti oldalatokon már le volt szervezve minden, és ő kezdeményezte a szervezést, akkor a másik társaság, hogy jöhetett képbe?
Ha nekem már programom van valakivel, akkor az az időpont már foglalt. Azt tiszteletbe kell tartani, és a másiknak kell új időponthoz alkalmazkodni.
Egy ilyen húzás után, tőlem biztos nem kapna második esélyt.
Tudod mi esik leginkább rosszul, hogy ezt az egész szilveszteri bulit ő kezdte el szervezni és a páromnak nem is volt igazán kedve hozzá. Én győzködtem, hogy menjünk, mozduljunk ki,biztos nagyon jó lesz. 2-3 naponta hívott, és nem nagyon értettem ezt a döntést. Tudom, hogy nem mindenkinek vagyok fontos, nekem se fontos mindenki, de aki nem fontos azt nem nevezem minden alkalommal drága barátnőmnek. Én a számomra nem fontos embereknek is megadom a tiszteletet, egyetlen embert nem hoznék ilyen helyzetbe.
Szerintem is felejtős. Tényleg nincs erről mit beszélni, túl kell lépni rajta.
Szomorú, hogy itt tartunk.
A legnagyobb kérdés.. Neked kellett fizetni az ő részüket? Gondolom nem. Nem a te pénztárcád bánta,ha elbukták az összeget.
6 helyett csak 4 szilvesztereztetek? Nagy cucc. 🤷♀️
ennyire fügsz tőle,hogy nélküle nem tudod jól érezni magad?
Neked semmi más bajod nincs mint sérült az egod.
Ha ezt notorikusan csinálná a barátnőnek nevezett valakim, akkor lenne jogos a kiakadás + a kapcsolat megszakítás. De ilyesmiről sehol nem írsz..
így meg..
Igen, és nem azonos fi nézőpontjával.
Nálunk is így megy, bár biztosan mi vagyunk rosszul bekötve...
Én!?
Miért?
Én leírtam, hogy milyen egy barátság;)
Nálunk ez így megy.
Ha a barátnőm azt mondja most, hogy nincs kedve velem beszélgetni 5 perc múlva, mert inkább egy másik barátnőnkkel akar, akkor azt mondom, hogy jó szórakozást, majd beszélgetünk máskor;)
Így már értem és azt gondolom, hogy miért ne tehette volna meg?
Lehet, hogy nem kedveli azt a párt, aki még veletek ment?
Vagy tudja, hogy milyen szokott lenni és másra vágyott?
A hely nem tetszett nekik?
Egyébként a másik barátnő nem közös?
Nem lehetett volna összehozni a két társaságot?
Szerintem kár ezen bosszankodni, bosszút tervezni, megszakítani a kapcsolatot, stb.
Megtörténik az ilyen és mindenkinek joga van eldönteni, hogy mihez van kedve.
Mi most pl. nem mentünk szórakozóhelyre, mert nem akarjuk elkapni az omikront, így HB. volt nálunk és az jött akinek kedve volt.
Nem sértődünk meg, ha valaki máshogy döntött, attól még a barátunk marad.
A barátság nem arról szól, hogy sülve-főve együtt kell lenni;)
Felnőtt vagy állításod szerint. Még is úgy höbölögsz mint egy tini.
De igen úgy adod elő mintha csak is körülötted forogna a világ.
Mi a fórum lényege? Szídni kell a barinőt? Buksi simizni? Bologatni neked adva igazat?
Még mielőtt hozzászólsz a témához nem kéne elolvasnod miről van szó? Ki írta, hogy csak egy barátnője lehet? Amiket ide írogattok a sok rosszindulat, mind belőletek jön.
Tudom, hogy több barátnője van, mint ahogy nekem is. Semmi baj nem lett volna, ha legalább két héttel hamarabb szól, de le volt foglalva a hely.
Komolyan!???
Akkor miért reagálsz? :D
Hm.. Értem. Tehát az embernek csak is kizárólag 1 öribari leglegleg barátja/barátnője lehet..több nem, és persze annak az egynem mindent alá kell rendelnie. Nem jöhet közbe semmi.. A másik meg olyan pancser, hogy függ attól az 1 személytől..
a 2 társaság meg még véletlenül sem szilveszterezhet együtt.. 🤨🤔
Aha, már látom.
Törékeny ego...
Nézd, azért nőj fel.
Őszinte volt. Nem mondom, hogy a legjobban döntött, de ha csak az ő szempontját nézi, akkor neki az volt az okés.
Nagy szavak ezek, hogy ne számítson rád...
Semmi se rózsaszín mindig, de attól még lehet jó, nagyon jó is.
Ha neked ennyi, akkor zárd le, aztán cső.
Az, hogy itt pufogsz, nem változtat semmin.
Nézd, legalább őszinte volt.
Vagy tovább lépsz, vagy nem.
Gondolom, neki azt nem mondtad el, hogy ez igenis sz@rul esett neked...
További ajánlott fórumok:
- Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk?
- Hogyan bizzak meg férfiben ezek után?
- Foghúzás után úgy érzem, hogy benne maradt pici darab, mit tegyek?
- Szülés után mennyivel ötlött fel bennetek az újabb terhesség gondolata?
- Miért van az, hogy a mosott ruhákban benne marad az öblitő még intenziv öblités után is?
- Mennyire bízzak meg benne?