Miért van az, hogy a mosott ruhákban benne marad az öblitő még intenziv öblités után is? (tudásbázis)
Én nem használok öblítőt, hanem meleg vízbe csepegtetek illatolajat (kb 15-20 csepp). Finom illatú ruháim vannak. Az óceán meg a spa nagyon bejött.
Azért nem illóolajat, mert egy darab 600-800 Ft, az illatolaj meg 200Ft.
én DM-ben láttam mostanában, még nem próbáltam.
Gyógynövényes ill. bioboltok árulják.
Az Árkádban (Örs vezér tere) az alsó szinten van egy bioüzlet, ott sokféle természetkímélő tisztító- és kozmetikai szer kapható.
Szia!
Hol lehet mosódiót kapni? Már kerestem többször, mert hallottam róla, de nem találtam:(
használj mosódiót, és még öblítő sem kell.
garantáltan nem lesznek a ruháid foltosak, nyálkásak.
ráadásul olcsóbb, bőrbarát és a környezetet is kíméli.
egy hátránya van, hogy így nem gazdagodnak belőled a mosóporgyártó multik.
a legegyszerűbb:
a még meglévő mosóporodat is vízzel elkeverve öntöd a tartályba vagy a dobra.
Kiszámoltad, a por és a gél mennyi mosásra elég? Több forint jött ki a gélnél? Csodálkozom.
A mosóporokra és a gélekre is rá van írva, hány adag. Én így hasonlítottam össze egyszer, ugyanannyi pénz.
a biztos megoldás:
a mosógél
szerintem 3 lehetőséged van:
-vagy nem tömöd meg a gépet nagyon
-vagy átállsz mosógélre
-vagy hígítod az öblítőt
egyszerre mindhármat lenne a legjobb betartani
:)
továbbra is azt gondolom, nem lehet öblítő, inkább a mosópor.
Miből gondolod, hogy öblítő?. Az illata mosás után nyilván öblítős, de az attól még lehet mosópor.
mivel pamut volt, 40 fokon mostam
Lehet hogy a mosószer hagyta a foltot és arra ragadt még az öblitő?
Ar.lel mosok
milyen öblítőt használsz?
nem lehet, hogy nagyon teletömöd a gépet ruhával és nem bírja jól átmosni/átöblíteni?
igen, öblitő
Olyan undoritóan marad rajta, foltokban és ragad is, nem tudom mit nem csinálok jól.A műszálas ruhákon rajta marad, na gondoltam azért mert müszálas, de amikor a pamut poló is fehér lett nyomokban és ragadt, akkor már ideges lettem
En is mososzerrel tapasztaltam csak ilyet, nem is vettem meg tobbet. Az ilyen mososzerrel toltott kapszula volt.
De milyen hofokon mostal? Nem lehet, hogy esetleg az okozza a problemat?
Sosem tapasztaltam ilyet.
Annak fel kell oldódnia.
Talán hígítva öntsd ezután a tartályba mosás előtt.
egyébként biztos, hogy az öblítő? A mosóporokra jellemző ez
További ajánlott fórumok:
- Szülés után az intenzíven 1. rész
- A Lenor vagy a Coccolino, melyik öblítő fejti ki igazán az illatát? Sajnos intenzív, hosszan tartó, friss illatot még nem sikerült elérnem
- Normális az, ha egy hároméves NAPONTA nagyon intenzíven hisztizik? :-(
- Mikortól indul meg a pocak növekedése intenzívebben?
- Az erős, intenzív szerelem érzése el tud múlni egy házasságban élő férfi esetében egy harmadik fél iránt?
- Ha intenzíven gyalogolok futópadon attól is lehet fogyni?