Hogy barátkozzak ezzel meg? Miért zavar engem ez ennyire? (beszélgetés)
Én mást tapasztaltam. Az posztol ennyit, aki magányos. Így érzi azt, hogy 'él'. Mert a posztjaira vannak reakciók.
Igazából szomorú ez...
Ha vagytok olyan helyzetben/viszonyban, és kíváncsi lennék rá, hogy ő miért posztolgat ennyit sztem meg lehet kérdezni.
Aztán lehet ennek millió oka, és lehet, hogy ő sem tudja igazán.
Unatkozik, figyelemre vágyik, fontosak neki a felszínes kapcsolatok, ismerkedik, ezt szokta meg, ez a menő a baráti közegében...
"Hogy barátkozzak ezzel meg? Miért zavar engem ez ennyire?"
Ezt neked kéne tudni.
Megint egy puki, amit jól körbe kéne járnunk?
szerintem a FI-t nem zavarja, csak nem érti, mert az ő világa más.
Én is azt mondom, hogy nem kell ezt az ismeretséget erőltetni. Nagy és alapvető a különbség.
Párszor találkoztam egy férfivel, majd bejelölt Facebookon is ismerősnek, és én kiakadtam. Több ezer képe van, dokumentálva minden egyes baráti összejövetel.
Ami még feltűnt, hogy ő szabadságon van immár második hete, és minden egyes nap feltölti, hogy merre jár, minden nap képeket tesz fel, hogy hol eszik, mit eszik, hol iszik, mit iszik.
Számomra ez nagyon idegen dolog, mivel én ha elmegyek egy kerti partira vagy beülök valahova enni/inni valamit, nem posztolok róla, ha elmegyek kirándulni egy hétre jó, ha egy képet feltöltök, nem ott élem az életemet, viszont ő teljesen.
Engem pedig zavar, hogy folyik a nyálazás, nők, férfiak írnak neki minden sablon dumát…
Hogy tudok ezzel megbarátkozni, hogy az ő világa csúnyán szólva ennyire látszat vilag?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire zavarja a fiúkat, ha egy lány szőrös...
- Ahol a nő 10-20-30 kilóval több, mint a férfi. Mennyire zavaró az a nőknek?
- Mennyire zavar, ha a fodrászotok csendes, szótlan?
- Szeplők mennyire zavaróak?
- Téged mennyire zavarna férfiként ha a nő 3 évvel idősebb?
- Téged mennyire zavar a számítógép előtti függés és a késés?