Mennyire zavar, ha a fodrászotok csendes, szótlan? (tudásbázis)
Néha imádom az ilyet :)
Ilyenkor szép lassan végig gondolom a dolgaimat vagy éppen megnézek mindent a szalonban .
Nekem az megy az idegeimre, ha folyamatosan pofazik. En sem vagyok egy nagydumas, es faraszt a sok szoveg. Legyen inkabb hallgatag :)
Fonokeidnek uzenem, hogy vannak emberek, akik a csendes fodraszokat szeretik, majd a te ugyfelkorod olyan lesz. A tobbi meg megy a pofazoshoz :)
Ez pindurkát durva. Több éve vagy ott?
A fodrászomat kb 18 éve ismerem / járok hozzá. Vele szoktam dumcsizni, inkább kevesebbet.
Vendég irányítja a beszélgetést, sztem.
Vágni, mennyit, ritkítás, stb, meg kell beszélni.
Én se szeretném ha egyfolytába mögöttem lenne a meós, vagy a főnök. ( mást csinálok )
Én egyszer azért váltottam fodrászt,mert ő egy szót sem szólt...Tényleg,és az marhára feszélyezett.
De az se jó,ha be nem áll a szája,valahol a kettő között.:)
Van ilyen fodrász? Mondjátok meg az ország melyik részén, biztos ezentúl hozzá járok.
Sajnos a fodrászokra az a jellemző, hogy ha már második alkalommal megyek hozzá röhtön elkezd olyan dolgokról érdeklődni, amihez az ég világon semmi köze.
Hmmm, az en fodraszom olyan, hgy alig lehet a szavaba vagni :) Igazabol en lazulni megyek, nem zavarol, ha karattyol, ha csendben lenne...na ,azt elkepzelni semtom :) Ugyanez a kormos, kozmikus, masszoz...Hulyen ereznem magam, ha kuka lenne.
Amig a vendegeidet nem zavarja, addig a fonokeid ne szoljanak sztem, ezt nem tudnad veluk megertetni? Lehet, hgy hozzad olyanok jarnak, akik csendre vagynak.
Bar, bevallom en csendes fodrasszal meg sosem taliztam, pedig jo par atment mar a fejemen, mindnek szofosasa volt :D
A főnökeid hülyék, ha nem tudják, hogy minden vendégnek másra van szüksége. Az egyiknek arra, hogy kibeszélhesse magát, a másik meg éhes az üzletben leeső pletykákra. :D
Ha egy főnök nem bízik meg az alkalmazottjában, ott a főnökben van a hiba.
Nekem anyukám fodrász. Aki olyan, azzal nem kell beszélnie se: az illető kérdés nélkül elmondja, amit akar, elég neki egy "aha" vagy egy "értem".
Aki meg nem akar beszélgetni, attól kérdezhetsz bármit...:)
szerintem egy fodrásznál az a legfontosabb, hogy ügyes legyen, és passzoljon az elképzeléshez, a vendéghez az, amit kreál :) hogy szótlan vagy pletyis, az mindegy.
valószínűleg a főnökeid sem azt akarják erőszakolni, hogy fossad a szót, de a szolgáltatásokban azért fontos a barátságosság, ami együtt jár néhány szóval és mosollyal :) szerintem a fodrászt bizalmi alapon is választják az emberek, nem mindegy, mit művel a fejeken :) a munkádat is megkönnyítheti, ha pár szót legalább beszélgetsz a vendégekkel, és megismered őket, több visszajáród lehet, és jobban tudhatod, milyen stílus passzol hozzájuk, mi fér bele a hajakba
Hát nem tudom, az enyém olyan, hogy harsány, a fülemtől 15 cm-re (mert ugye odahajol, ha vágja), ott nyerít. F...sa a szót, de mindig az ő problémái kerülnek terítékre, szóhoz sem jutok.
Most váltok egyébként, azért nehogy már én igazodjak az ő éppen aktuális hangulataihoz.
De visszatérve a kérdésre, nem zavar(na) egyáltalán, ha szótlan lenne.
(Az már sokkal jobban zavarna, ha engem, miközben fodrászolja a hajamat, levegőnek néz, és mással dumál).
További ajánlott fórumok:
- Egy csendes, visszafogott nő is találhat párt?
- Egy csendes, introvertált, visszafogott nőhöz milyen férfi illik?
- A csendesebb vagy a mindenen vihorászó embereket szereted?
- Mit tennél? Hogy lehet ezt szótlanul tűrni?
- Megbízható, csendes mosógépet tudtok ajánlani?
- Rosszul éreztem magam, mert a csendes, viszahúzódó, szürke...