Téged mennyire zavar a számítógép előtti függés és a késés? (beszélgetés)
Szerintem ez kapcsolat kérdése, mármint, hogy ki mivel tölti az idejét. Én ismerek olyan párokat, akik két gyerek mellett játszanak. Így kapcsolodnak ki.
Én is játszom és a párom is, de ettől mi mindketten tudjuk, hogy a kapcsolatunk az első. Tudni kell, hogy mikor van helye a saját és a közös programnak. Ezt kell tisztázni a legtöbb embernek, van valamilyen hobbija. Foci, tv, gép, bélyeg akármi, ami pedig azt jelenti, hogy nem tölt veled időt, ez így van jól. Meg kell hagyni egymás magánszféráját.
De meg kell neki mondani, hogy milyen prioritás az, ami neked is megfelel. Ha neki a játék első, akkor teljesen mindegy. A wow is véget ér egyszer, és jön már. Boccs, hogy ezt mondom, de ha az fontosabb most, akkor a jövőben is talál valamit, ami fontosabb lesz
Egyébként szerintem mielőtt döntesz, beszélj vele a gondodról. Nyugodtan mond el neki, hogy zavar, hogy nem érzed magadat fontosnak mellette. Kérdezd meg, szerinte ez így a normális, és más lányokat előtted ez nem zavart? Mert lehet, hogy mások is emiatt mentek el mellőle, és esetleg ráébred, hogy rossz irányba halad az új kapcsolata. Talán valóban idősebb korában abba tudja hagyni, addig meg csak felneveled majd a gyerekeket... :)))
Viccet félre téve, ha nem érzed így jól magad, és még nem vagy annyira szerelmes, esetleg néz körül még, vannak fiúk még, akik lehet, hogy játszanak is a gépen, de még amellett romantikusak is. Talán csak Te nem vagy annyira még neki fontos, hogy hívjon, vagy siessen a randira....
Engem is nagyon letud kötni a net,igaz nem játszom,hanem számomra fontos és érdekes dolgokra keresek rá és informálódom+sokat töltök le a családnak mesét-filmet-stb.A lényeg,hogy ettől még a napi teendőmet megcsinálom.Az én párom is haragszik rám érte,de nem izgat különösebben,mert én már 6 éve elviselem az Ő kocsmázásat.Ha nem tetszik neki tegyen ellene ,bizonyítson és akkor én is fogok változni .
Visszatérve rád:Te érzed,hogy mekkora türelmed van egy olyan emberhez akinek esetleg első a játék befejezése és csak utána jössz Te.Ha ezt eltudod viselni hosszú távon,hisz nem árul zsákba macskát,akkor vágj bele bátran.Ha nem akkor maradjon csak a barátság.Egyébként előbb-utóbb ráun erre a játékra.Lehet ez csak pót cselekvés nála s ha lenne egy komoly kapcsolata akkor alább hagyna ezzel a szenvedélyel.Persze ez csak feltevés.Halgass a megérzésedre.
háááát, ne haragudj, hogy ezt mondom, de inkább ne. Borzasztó nagy türelem kell ám egy ilyen pasihoz.
A sógorom pont ilyen, délután 5kor hazaér a munkából, hajnalig játszik, csak vacsorázni és fürdeni áll fel a géptől...
Van egy ismerősöm, akivel talán több is van közöttünk mint barátság:) de azért nem hív fel mert számítógépezik, azon belül egy internetes stratégiai játék... (le se merem írni ennek a nevét)
az első randinkról is késett (nem sokat, 5 percet)
Nem tudom igazából hogy belemenjek-e egy ilyen kapcsolatba. Mi tanácsoltok?
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- Ki milyen játékkal játszik a számítógépen?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?
- Más sem bírja a számítógép előtti munkát?