Szeplők mennyire zavaróak? (beszélgetés)
Vagyunk azért jópáran fehérbőrrel és szeplővel :)
A fikunak annakidején nem jött be, aztán mikor már felnőttem a férfiaknak annál jobban tetszett.
Vitiligója van.
Egyik barátnőmnek is ilyen. Csak a barátnőmnek az a szerencséje, hogy nagyon fehér a bőre, így nem is látszik rajta, kizárólag akkor, ha lesül a napon. Szóval fehérebb bőrnél szerencsésebb ha ilyen betegsége van.
De valóban, ettől azért a szeplő szebb.
Ettől függetlenül a modell nagyon szép és a teste is bomba. Pont ezért szeretik a fotósok, mert különleges. Szeplős nők közül is sokan modellek. Mert sokszor egy modellnek különlegesnek kell lennie.
Egyébként igen, anyukám is mindig azt mondta, mikor valami más betegséget vagy valami nagyobb problémát láttunk a tévében, hogy én azon parázok ha van egy kis úgymond szépséghibám (ami nem mindenkinek számít szépséghibának), és másoknak meg sokkal nagyobb bajai vannak, így annak kellene örülnöm amilyen vagyok.
Mit sajnalsz rajta?
Victorias Secret model, romma keresi magat...meg bomba teste van emellett. Ok foltos a bore de sztem nem is csunya
Nekem az arcom nem szeplős - sötéthajú vagyok - de tavasztól ,ahogy a nap éri, a karjaim erősen szeplősek.
Tkp zavar, ne mondja senki, hogy szexepil, meg cuki, szvsz ronda mert különben fehérek lennének a karjaim is, gyerekkoromban pulykatojásnak csúfoltak emiatt, mert különben fehérbőrű vagyok.
Nem tudom, menő még a szoli?
Én sok-sok éve nem járok és nem is tetszik az a szürkés, aszott barnaság.
A szeplők cukik, neked meg nem is durván erős. Ne rágódj ezen, viseld őket büszkén!
A legszebb nőt is a butaság, nem megfelelő viselkedés miatt elutasíthatják.
A legcsúnyább is rejthet aranyszívet, lelket.
Nyilván elsőre a külső hagy nyomot az emberben, de az nem minden egy hosszabb távra tervezett kapcsolatban.
Ha csúnya is és buta is valaki az már nehezebb, de zsák a foltját megtalálja legtöbbször.
Szerintem sem szépek.
Ettől függetlenül nagyon jó pasijuk van. :D
Hidd el, sokan. Imádják a pasik.
Gyönyörű lehetsz!☺️
Én a helyedben kiemelném a vörös hajamat és a fehér bőrömet zölddel, mélykékkel, pirossal...
Nahát, még majd valaki az egyedi szeplőid miatt fog beléd szeretni.
Most hogy felhoztad a témát, megvizsgáltam magam, rajtam is van pár. Azt hiszem a korral is jár, idősebben újak jelennek meg.
Szeplőnek a másik neve, a szexepil.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Vörös haj, szeplők
- Mivel lehet a szeplőket halványítani?
- A férfiakat mennyire zavarják a testen lévő anyajegyek és szeplők?
- Hízás és terhes csíkok mennyire zavaróak?