Hőgörbe, mi lesz belőle? (tudásbázis)
Köszönöm ezt a kis kedves történetet jó volt olvasni :)
Sajnos ma megjött, reggel nem maradt fent a hőm, megint leesett. Ahogy mondtad valami lehetett velem :)
No sebaj, új hónap új esély :) Végül is a testem most állt helyre. Bízom benne, hogy legkésőbb karácsonyra lesz odabent egy kis pindur. Minden nap kérem a két kis angyalkámat odafent, hogy küldjenek egy kistesót. (vagy kettőt :))
Szép napot mindenkinek és köszönöm a drukkokat és a tippeket, tanácsokat.
Köszi a példát :)
Nálam még kanyarba sincs, de lehet holnapra megjön, na majd kiderül :)
Ma már teszteltem egyet igaz nem elsőből, vaterás tesztel ami negatív lett. Ma már jött két olyan tünetem ami terhesen volt (sajnos vetéléssel végződött :( )Izomláz szerű mellfájdalom nem a mellemben konkrétan hanem felette, ez időszakos és akkro is az volt.
Hasam hol fáj mintha megakarna jönne, néha a derekam fáj baloldalon, és néha szurkál a bal oldalon a hasam. Csak sajnos előző mensimnél ez a hasszurka becsapott két hét késéssel utána meg is jöttem :(
Csak a görbém fura, hogy mensi napon ahogy kell leesik, aztán másnap meg visszamegy és mensi sehol. Tudom tudom a remény hal meg utoljára :)
Remélem ír olyan is aki hasonló görbével rendelkezett már :)
Sziasztok, érdeklődöm, hogy van e köztetek olyan akinek hasonló görbéje volt és, hogy mi lett a vége? :)
Tegnap kellett volna megjönnie, de alapból máris késett, mert csak tegnap esett le a hőm, erre ma meg felment...pedig esküdni mertem volna, hogy ma is lemegy és meg is jön...
Örülnénk nagyon a babának :) Szerintetek? Nem olvastam jókat arról, ha mensi idején leesik a hő. One step tesztek negatívak eddig. Általában 31-32 naposak a ciklusaim.
További ajánlott fórumok:
- Szibériai hideg - mi lesz belőle?
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- Lesz belőle bírósági ügy?
- Fehér műbőr üléshuzatról miképpen lehet eltüntetni az indigófoltot? Semmivel sem jött ki, és balhé lesz belőle... :( SEGÍTSETEK!
- Tudod, hogy tetszel neki, de hogyan lesz belőle ismerkedés?
- Van olyan képszerkesztő program vagy oldal, ahol több képet tudok feltölteni egy lesz belőle?