Hőgörbe elemzések. (beszélgetés)
Sziasztok!
Kormi, veled mi történt azóta? :) Meg akartam én is nézni, de nem volt fent.
Sziasztok:)
Csatlakozhatok?:)
Levettem, mert senki nem akart válaszolni, de most visszatettem a képeim közé.
Köszi, ha megnézed! :-)
Segítenétek kiértékelni a fotóim között található hőgörbét?
A Ciklus, a 19. napra tette a peteérést.
Létezik az, hogy már a 12.-en megvolt az ovuláció, aznap reggelre leesett a hőm és dél környékén éreztem egy élesebb szúrást a bal oldalon a petefészkem környékén...
Még totál kezdő vagyok, igazából ez az első hónap hogy 12 év után abbahagytam a fogamzásgátló szedését és rögtön elkezdtem a hőgörbe vezetését. Augusztusban lesz az esküvőm és utána szeretnénk belevágni a babaprojektbe. Kíváncsi vagyok, hogy rendben megjön-e most a sokévi gyógyszerszedés után...
Köszi, a segítséget! :-)
igen, a 9-e környéke a valószínű.
ciklusponthu a pé-t sokszor lehetetlen helyekre húzza be és később nem változtat rajta :/ öreg hiba...
mai (és a holnapi) hőd adhat plusz infót.
ennyiből, így nem mondanám, hogy ez PÉ volt.
Sziasztok! Azért nyitottam ezt a fórumot, mert nem vagyok benne biztos hogy jól elemzem a hőgörbémet, remélem, hogy van aki ért pontosabban mint én és megnézné nekem. Én ugy gondolom szerintem hogy most lehetett peteérés igaz mikor leesett a hőm. vagy még ez nem az lehetett?
További ajánlott fórumok:
- Babás hőgörbék! :)
- Van aki ért a hőgörbéhez?
- Asztrológiai és numerológiai elemzések ( csak asztrológusok, jósok neve nélkül)
- Ismeritek Schilling Péter numerológust? Érdemes megvásárolni az általa készített elemzéseket, meditácókat stb?
- Valaki tud olyan oldalt ahol részletes horoszkóp elemzések vannak?
- Mit takar az a tételcím, hogy a statisztika szerepe a gazdasági elemzésekben, az ismert mikro- és makroszintű statisztikai elemzések?