Hobby Decor színes beltéri falfesték (beszélgetés)
Helló!
A Mexikói chilit és a Kubai banánt használtuk! A chili-t inkább sötét téglavörösnek írnám le, a banán viszont tényleg olyan sárga mint egy banán :)
Azt kell mondanom, hogy nagyon nehéz vele dolgozni, hígítás nélkül nem lehet vele használni, hiába írják azt hogy egy rétegben való használatnál nem szükséges a hígítás. Mi vettünk, hozzá, nagyon rövid szőrű hengert, ezzel fel lehetett vinni. Nagyon jól takar és kis mennyiséggel sokat lehet festeni, úgy értem, hogy a 15 nm2 falat kétszer átkentük a 2,5 l festékkel úgy hogy még maradt is belőle, és a 18 nm2 es falat is kétszer festettük, igaz itt már elfogyott a festék teljesen, de szintén 2,5 l-t használtunk! Összességében én azt mondom, hogy jó festék, ha türelmes vagy és van időd kifesteni a szobát érdemes megvenni. (ezt azért így írtam, mert annak idején hérával festettük a szobát, szintén két színt használtunk és egy nap alatt végeztünk, most viszont másfél napig tartott a festés, pedig nem nagy falfelületről beszélünk, de ki kellett ismernünk a festéket :)! Egyébként úgy döntöttünk, hogy a másik szobát is Hobby decor színes beltéri falfestékkel festjük a közel jövőben! :) Ha sikerül képet feltennem akkor még jelentkezem! Remélem segítettem!
Sziasztok!
Múlt héten festettem ki az egyik szobám hobby decor beltéri falfestékkel! A régi falszín sárga volt és én most kékre akartam festeni így neki is álltam és két nap alatt meg is lett ki be pakolással, csiszolással, gletteléssel, takarítással együtt :)
Egy réteggel is nagyon jól fedte be a sárga falat! Pillanatok alatt száradt és nem igényelt a festék hígítást! Csak jó véleményem van a festékről! Nekiálltam festőhengerrel de azzal nem haladtam úgy mint sima festőecsettel így az ecsetet ajánlom hozzá! Következő szobát bordóra vagy pirosra fogom lefesteni :) Amint megleszek vele megírom hogy sikerült!
További ajánlott fórumok:
- Ha a radiátort a fal színére szeretném festeni, lefesthetem a falfestékkel?
- Beltéri falfestékbe kevertünk színt, narancssárgát szeretnénk, de rózsaszín lett. Lehet valamilyen másik színnel javítani rajta?
- Véleményeket szeretnék a Platinum falfestékekről!
- Mivel kell belső falfestéket/diszperzitet házilag színezni?
- Az élénk színű falfestéket befogja egy pasztell?
- Ha beltéri falfesték, akkor melyik és milyen szín?