Hitelfedezeti életbiztosítást meglévő lakáshitelre hol érdemes kötni? (beszélgetős fórum)
Már nézelődtem, de eddig nem kaptam jó ajánlatokat.
Mindenképen utána fogok nézni több helyen is.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Nem mondtam én rád semmi rosszat :))))
Úgylátom ma mindenkinek belelépek a gyomrába.
nem azért ajánlottam, félre ne értsd és nem ott dolgozok, csak vannak kapcsolataim. A kettő között szerintem elég nagy a különbség.
1. Egy szóval sem mondtam azt hogy ne nézzen szét másik biztosítónál.
2. Van más biztosítóval is tapasztalatom hidd el, és nem azért ajánlottam a generálit, mert a többinél nem tudnék segíteni.
3. Csak kiemeltem egy olyan szolgáltatást, amit a többi biztosítónál nem fog megtalálni, és ami a mai világban szerintem az egyik legfontosabb kérdés. a munkanélküliség.
Kapcsolatban állok a generalival :-) inkább fogalmazzunk így :-). Én még nem vagyok gyesen, csak várom a babámat, de sajnos ágyhoz lettem kötve egy időre :-(.
Amit írtak az igaz, nincs nagy különbség a biztosítók között, kb 1-2 ezer forint. Viszont a szolgáltatások között nagy különbség van. Fontos megnézni, hogy milyen dolgok szerepelnek a kizárások között. Tehát, hogy mikor nem fizet a biztosító. A generalit azért is tudom ajánlani, mert náluk van munkanélküliségi kiegészítő az életbiztosításban, és nagyon jó feltételekkel. Sokmindent bevállalnak a többi biztosítóval ellentétben.
Nagy különbségek nincsenek szerintem biztosítók között. Érdemes azért nagyobb biztosítót választani.
A kockázati jóval olcsóbb mint az elérési, de ugye az csak baj esetén fizet, az elérési meg futamidő végén, ha nincs baj, Tiéd a befizetett összeg. minden biztosítónál van ilyen is olyan is. Hidd el készségesen fognak kalkulálni Neked :)))
Szia!
Én a generálit tudom ajánlani. Ha valami kérdésed van, szívesen segítek ezzel kapcsolatban.
További ajánlott fórumok:
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Eurós vagy Forint alapú lakáshitel?
- Válás, lakáshitel gond, tudnál segíteni?
- Ti kötnétek a mostani válságban életbiztosítást ami megtakarítás is egyben?
- Ha adóstárs vagyok, kaphatok lakáshitelt?
- Véleményeteket szeretném kérni meglévő K&H lakáshitelünkkel kapcsolatban, végtörleszteni szeretnénk...megéri?