Hitel intézésnek milyen feltételei vannak? (beszélgetés)
ha lenne még szocpol akkor toldottunk volna házhoz de nekem gyesre nem adnak az is most jár le mivel betöltötte vasárnap a 3 évet, 2 millioé vétek lenne elhalasztani 3 szoba konyha fürdöszobás házat, mivel nekünk át adnák ennyiért ma hol kapsz ilyen olcson házat? nagy udvar,kert nekem tetszik és végre lenne saját
Mert a GYES-t nem fogadják el a Bankok önálló jövedelemnek, meg a minimálbért sem éri el sajna:(
És akkor miért nem Te veszed fel?
nem nyujtozkodunk csak lenne egy lehetöség olcson házhoz jutni mert most 1 szobában vagyunk 3-an anyoséknál
azzal volt gondunk ma is pereskedünk mert a nevemre vettük fel ö élvezte mimeg fizessük mert nem törlesztette
Ha a mulasztás, mellyel bekerült a Bar-ba még nem rendezve, akkor szerintem sajnos nincs esélye a hitelnek. Ha a tartozás már legalább egy éve megszűnt, tehát ún. passzív Bar-os a párod, akkor is csak egyedi döntés alapján foglalkoznak a Bankok a hiteletekkel, de itt legalább van némi esély...
Én nem gondolom, hogy bárkit is direkt tönkretenne egy Bank... A Banknak az a jó, ha sok ügyfele van.. Sok, jó ügyfele van.. Az mindenkinek a személyes felelőssége, hogy annyi terhet vállajon fel, amit rosszabb körülmények között is tud majd fizetni... És a munkahely elvesztésekor a normálisabb Bankoknál vannak alternatív lehetőségek a megoldásra... Mert továbbra is azt mondom az a jó a Bank és ügyfélnek egyaránt ha a hitellel nincs gond...
Igazad van, ilyen is van, de nem szabad általánosítani:)
nem én vagyok báros csak az aki felvenné mert én még gyesen vagyok
a többségnél nem ezt a szitut látom, hanem hogy nem látják be, hogy tovább akarnak nyújtózkodni, mint ameddig a takarójuk ér
Igy igaz alaposan át kell gondolni a hitelfelvételt, és olyan bankot keresni, ahol talán kedvezőbbek a feltételek az ügyfél számára. Ahogy mondta a beirő fedezet nélkül sokkal nehezebb hozzájutni. Sajnos sok ember életét tönkretették, hiszen olyan alantos módon kihasználják az ügyfeleket a maguk zsebére dolgoznak azért állnak ilyen jól. Számitásba kell venni, ha valaki netán elveszti a munkahelyét akkor mi a teendő, mert a fizetőképesség könnyen veszélybe kerül. Üdv.Ágnes
A törvényi szabályozás értelmében a forgalmi érték 75%-nál nem lehet több hitel egy ingatlanon. ( Ft alapú hitel esetében, más devizáknál ez még szigorúbb )
Tehát min 25 % saját erő valóban kell... Vagy másik ingatlan fedezet pluszként:)
BAR-os lehetsz úgy is, hogy valamelyik hozzátartozódnál voltál kötelezett és ő nem tudott fizetni... Az elég nagy szívás azért, amikor neked van szükséged hitelre:(
Az árfolyam most nem akadály:) hiszen csak Ft alapú hitelek kínálnak zömében a Bankok:)
Azt kell összehasonlítani, hogy mennyi a bérleti díj és mennyi a havi részlet... Azonos vagy magasabb bérleti díjnál, nyilván a saját lakását fizeti az ember...
Speckó sose értettem, miért akar hitelt felvenni az olyan, aki elve báros, azaz már a meglévő hiteleit se tudta fizetni...
Ilyen árfolyam mellett, inkább bérelj lakást, most az jobban megéri, mint a vásárlás, és a bérlakások ára is jelentősen csökkent, van kínálat is bőven.
A lakásvásárlásba most bele se lehet kezdeni valamennyi alaptőke nélkül mert már nem tudom pontosan de kb 30%-nak meg kell lennie!
Ha szerepelsz a KHR rendszerben ( BAR ) akkor nehéz a dolgod... A válság óta nagyon megszigorodtak a hitelfelvétel feltételei...
Egyébként úgy érdemes elindulni, hogy megkeresel több számodra szimpatikus Bankot és ott személyre szabott ajánlatot kérsz... Ezeket aztán össze tudod hasonlítani... És az alapján egyszerűbb dönteni...
Alapfeltételek általában: legalább 3 hónapos munkaviszony, legalább minimálbér - Olyan ingatlan ami forgalomképes...
AKTÍV BARosok a mai jogrendszerben 10Ft-ot nem kaphatnak a bankoktól,nem hogy több százezret,milliókat!!
ha lakáást szeretnénk vásárolni milyen feltételek vannak van aki mostanába intézett? szeretnék mindent tudni rola hogy érdemes elkezdeni bárosoknak is adnak? vagy jelzálog alapu mit érdemes rolla tudni?
További ajánlott fórumok: