Hisztek egy megszakadt kapcsolat felmelegítésében? (beszélgetős fórum)
Miután 8 éve nem beszéltek, sok veszítenivalód nincsen. Szerintem az esélyt mindig meg kell adni.
Ha annyira haragudnál rá, nem indítottad volna el ezt a kérdés a fórumon.
Lehet ez egyben a válaszod is a kérdésedre, hisz elgondolkodtál a békülés esetleges lehetőségén..
MOST NE igyatok kavet es ne is talizzatok.
Ha raert 8 evig, meg varj vele nyugodtan, addig a levelezeseitekbol ki fog derulni,mit is akar.
Ugyhgy virtualis kofi hajra, de amugy pihentesse magat a kedves rokony.
Kérdés,hogy téged zavar-e ennek a rossz viszonynak a fenntartása? Hiányzik-e ennek a rokonnak a társasága?
Mennyire közeli rokon? Mi volt az oka annak, hogy összevesztetek?
nekem nagy szívem van,
de nekem azt tanította meg az élet, hogy melegítve csak a töltött káposzta jó
az álmodozó leányzók hiszik el hogy a megcsókolt békából fehér lovon érkező királyfit lehet faragni
Rokonira gondolok.
Összevesztünk 8 éve. Azóta nem beszéltünk. Nemrég irt a szülinapomra. Majd karácsonyra, majd húsvétra. És ma csak úgy. Azt írja sokat gondol rám, ihatnánk egy kávét. Nekem fenntartásaim vannak.
További ajánlott fórumok:
- A megszakadt kapcsolatokból úgy lehet leggyorsabban meggyógyulni, ha együttműködünk a Szent Szellemmel? Véleményeket várok...
- Hisztek abban, hogy két ember között létezhet megmagyarázhatatlan természetfeletti kapcsolat?
- Csak a töltött káposzta jó felmelegitve vagy egy 4 éve véget érö kapcsolat is jó lehet?
- Mobilnetem van, de mindig megszakad a kapcsolat, mit tegyek?
- Drámai módon megszakadt a kapcsolatom egyik legjobb barátommal. Keressem vagy ne keressem?
- Mit tegyek, ha az internetkapcsolat állandóan megszakad?