Mobilnetem van, de mindig megszakad a kapcsolat, mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
Nekem T-mobilos van, nem szokott megszakadni.
3 G-s és fél évig 990 Ft, utána 1990, hűségnyilatkozat 1 év.
Városban használva jó és gyors, vidéken lassú.
1 év hűséget nem lehet úgy,hogy kifizetem a modemet?
Panonnál igy csináltuk és 1 évet kellett aláírni!
ÉN AZ EASY CSOMAGOT VÁLASZTOTTAM AZ 2 G-S,2HONAPIG A FELE DIJAT FIZETEM AZUTÁN PEDIG 3000FT-T.
SZERINTEM ENNYIT MEGÉR,TERMÉSZETESSEN 24HÓ HÜSÉGGEL.
Az jó,lehet én is átmegyek.mennyi a havidij?
már csak viszonyítás képp...
UJBOL A VODAFON-HOZ SZERZÖDTEM,ÁLLITOLAG A TÖBBI SEM JOBB.
2ÉVES ELÖFIZETÉS+UJ MODEM+2HONAPIG FELE DIJ.
MOST EGYENLÖRE JÓ A VÉTEL,MAJD A KÉSSÖBBIEKBEN KIDERÜL HOGY SZUPERÁL.
Lecseréltem a elöfizetésemet,és ezzel együtt egy uj modemet is kaptam,elne kiabáljam ezzel jól müködik"a gépem.
Pedig azt mondták hogy nincsen jelentösége,mindig müködnie kell akárhány éves is.
Nem tudom meddig lesz jó? 2 éves hüséggel vettem igénybe.
melyik szolgáltató jó?
mobilnál nem tudom hogy a most hirdetet hipernet,müködöképes itt ahol lakunk,tudom azt mondják hogy igen.
mindig azt kérdezik,hogy hol használom? mondtam hogy városban,belterületen,erre viszont nem mondtak semmit.
a vezetékessek közt melyik a legjobb,itt van választék/digi,t-home,meg egy uj szolg/esetleg probálkozzak velük?érdeklödjek?
Vodás mobilnetem van,még ahogy a boltban hivják a "szappantartó".
Mozzilla a böngészöm és a google, de mindenhol szakadozik,már nagyon idegesitö,olyankor mindig kihuzom és visszadugom és akkor birja egy darabig.
De nem egy állapot igy használni.Már uj modem cseréjén gondolkozok csak nem tudom melyiket.
vagy esetleg vezetékes/digist/
Mikor megvettük azt mondták 100%os-an fog működni,de nem így van.
majd megoldjuk,én nem aggódom,csak jeleztem,hogy dupla sebességnél is képes erre a mobil net.
pannon.
van minden,de carakodik.most agyalunk szolg.váltáson.
Tudom nem nekem szól,de független tőle.
mozzila,explore,chrome,nálunk mindenhol megszakad.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- Mit tegyek, ha a pasi nem akar komoly kapcsolatot, de én szeretem?
- A megszakadt kapcsolatokból úgy lehet leggyorsabban meggyógyulni, ha együttműködünk a Szent Szellemmel? Véleményeket várok...
- Hisztek egy megszakadt kapcsolat felmelegítésében?
- Drámai módon megszakadt a kapcsolatom egyik legjobb barátommal. Keressem vagy ne keressem?
- Mit tegyek, ha az internetkapcsolat állandóan megszakad?