Hisztek a 7 es szám varázsában? (beszélgetés)
Szerencsés számnak tartom, de nem istenítem.
Amúgy 17-én születtem:)
Bátyám 7-én:)
Anyám 7-én
Bátyámnak névnapja 27-én:)
A lányom 77 07 07 született:)
Hiszek benne.Első gyermekem és 30 évet vártam rá:)
as névszámom, és a sorsszámom is nyolcas, a kedvencszámom is természetesen anyolcas..nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki , de van benne valami..számmisztikus készített már elemzést a témában, nagyon érdekes, és érdemes figyelni a részletekre:))
Nem tudományos, de jó aránnyal dolgozik az ezoterikus.hu oldalán lévő számmisztikai kalkulátor, próbáld ki, pár percet megér.
Mosoly, jó ha van, mégha olykor eltorzul is a száj
attól amit lát, itt meg van miért torzan mosolyogni..s hogy esélye a gyógyulásra nevezett orvosi esetnek van-e, nem gondolom, de adjuk meg neki.Többet szóra sem méltatom, mégha késsel fut felém , akkor sem.Véges az energiakészletem a próbálkozásaira..azt nem értem, Hoxa miért nem teszi ki a szűrét..
Nem hiszek.
Nem szeretem a számokat,olyan nehéz megjegyezni őket.(a matekot sem szeretem):D
ne a 7-es szám varázsába higy, hanem abban aki a Mindenhatóságot megalkotta, melynek egy jelképe a 7-es.
Hogy mi alapján? A hét a teremtés száma, a 9 pedig szintén szellemi szám, amely jelöli a szent Lélek 9 ajándékát a Bibliában.
Végre sikerült bejelentkeznem.Állandóan azt írta ki,hogy hibás jelszó.Már a gépet is újraindítottam,s lám,itt vagyok!
Biztosan összecseréltem a jelszavamat a másik nickem jelszavával:DDDDD
Ez a 8-as neked hogy jött ki?A születési dátumod alapján.Azt hiszem én 6-os vagyok.Pont a kedvenc számom.A másik pedig a 3-as.De együtt is jó.
Szóval,Rozi,(bocs,de ez rövidebb,ha nem bánod így hívlak)Úgy éreztem nem tudnék már érdemben hozzászólni a Titokhoz.Elmondtam ott a véleményet és tiszteletben tartottam másokét,ezért úgy döntöttem jobb békés hangulatban távozni.Aztán pár nappal később beleolvasgattam és azt kell mondjam,kész komédiává fajult a dolog.
Szerintem beszélgessetek csak nyugodtan ott anélkül,hogy reagálnátok a nem odaillő és szavakon lovagoló hsz-eken.Én itt ezt teszem.Persze olvasgatni szabad,mosolyt csal az ember arcára.De a Titok fórumban rossz volt nézni,ahogy indulatokat gerjeszt,két marékkal osztja az észt és szézoffolja,mint más fórumokat is.Szerncsétlen csoriéva olyan intelligens és türelmes lélek,de látom egy idő után ő sem bírta cérnával.Csúnya szóval élve kihozta belőle az állatot.
Komolyan mondom,már a férjem sem tudta délután,hogy mi bajom van,mert mindenen mosolyogtam.Persze elgondolkodtram és már arra is rájöttem,hogy lehet,hogy komolyabb pszichés ok húzódik a dolog hátterében,ezért csúnya dolog bárkit is kinevetni.Azért reméljük a legjobbakat.:)A gyógyulásra mindig van esély,nem korhoz kötött.
Mágika, hogy másképp..békésen elfogadva, szeretve a helyzetet:))
8-as énem mint egy pihenő oroszlán, olyan nyugodt..Hotel Costest hallgatok, élet szép:)
Fátylat rá!:)Én már rég megbékéltem!Nem miattad nem kívánkozok oda vissza!De lassan ide sem.Búsabb napjaimon azért majd benézek egy kis hangulatjavításként.
Ez tényleg elképesztő!Hogyan viselitek?
ismét magadból indulsz ki...
"beteg elme"
Azért vagy te skizofréniás pánikbeteg, és kezelnek téged, és nem engem.
biztosan akkor is Oroszlánban állt a Hold, és előbújt belőlem a Marsikus énem..békés vagyok, nem kötözködő, nyugi...a vállveregetés szánalmas gesztus, topic nyitott, írásaid megismerve nincs veled semmi baj, ha megbántottalak , kérem fátylat rá:))
Tanítvány meg, hja..beteg elme, szóra sem érdemes..bicska a zsebben szorosan összezárva, mert szeretjük őt:))
Neked is,de ez azért valaki számára gyanús lehet,hogy 2 nick egyidőben tűnik el a fórumról!:DDD
Neked is további szép napot!:)
Igggen, és most mennem kell nekem is, mert édeske hamarosan visszaérkezik a lovaglásból, megyek érte a lovardába.
Itt már szerencsére elállt az eső.
További szép napot!
További ajánlott fórumok:
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Ti hisztek az ima erejében?
- Ti hisztek ebben a dologban hogy"null-sík"?
- Amityville, avagy mennyire hisztek az ott történt dolgok valódiságában?
- Ti hisztek a tévés jósoknak?
- Hisztek a számmisztikában vagy a születéssel adódó számok jelentőségében?